Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verrassend ”
Beoordeling van Yesterday's world

Yesterday's world
Geclassificeerd als nr. 29 van 740 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Bar, Café, Pub en brouwerij
Gegevens restaurant
1 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk café waar alles te koop is.
Goede bieren tegen eerlijke prijs.
Proeverij is een aanrader.
Laat je verrassen ga naar binnen

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Mark d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Virxafoviro1957, Overig van Yesterday's world, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Bedankt voor uw review, Marc en Linda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (294)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 294 beoordelingen

29 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een gezellig café! Met een lekkhár biertje in je hand. Kan je alles op je gemak bekijken! En alles is te koop. Gewoon leuk of je thuis bent! Maar dan net iets anders. Leuke mensen.....

Datum van bezoek: december 2019
Bedank jode5244dw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Virxafoviro1957, Manager van Yesterday's world, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 februari 2020

Bedankt voor uw leuke reactie, Marc en Linda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben ons elke keer dat we er waren vermaakt.. eerste dag een lekker beertasting ieder 3 redelijk grote glaasjes bier. Drie verschillende soorten. Mijn ogen uitgekeken naar al die prullaria die te koop zijn. Walk back on memory lane.. soms had ik het gevoel als of ik in een uitzending van de nederlandse programma top2000 ago go zat.. gezellige muziek van vroager .. alleen jammer de de laatste avond ontzettend veel franstalige muziek .. ach ja ... het was gezellig en biertjes vielen goed...

Datum van bezoek: november 2019
Bedank priscillajorgem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Virxafoviro1957, Manager van Yesterday's world, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2019

Bedankt voor uw commentaar, we zijn natuurlijk allemaal Europeanen zonder grenzen. Iedere muziek op aanvraag wordt afgespeeld, volgende keer ook eigen verzoekjes aanvragen, er is geen taalgrens in Europa, ook nederlandse muziek is welkom zoals alle andere talen. Groetjes Marc en Linda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2019 beoordeeld

In bijna heel Brugge mag je bij de bierproeverijen niet zelf uitkiezen welke biertjes je wilt. Hier wel de optie, met een ruime keuze. Verder een gezellige woonkamer sfeer

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Tamara D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Virxafoviro1957, Manager van Yesterday's world, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2019

Bedankt voor uw reactie, Marc en Linda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2018 beoordeeld

Het is een leuk, nostalgisch cafeetje, heel gezellig ingericht. Ze hebben er een proeverijtje van 6 likeurtjes op een plankje voor 10,00 euro. Leuke prijs en grappig item. Bestel je echter 2 plankjes dan krijg je 1 plankje en 1 mandje. In het mandje zitten veel kleinere borrelglaasjes dan op het plankje, scheelt wel 35% inhoud, maar je betaalt wel dezelfde prijs. Als je er iets van zegt, is de barkeeper niet thuis en vindt het maar onzin. Hij is dan ook niet meer aardig en wilde ons niet meer verder helpen.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Netton345
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lindadeklerck2014, Manager van Yesterday's world, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2018

De plankjes verschillen misschien iets maar dan niet meer dan maximum 10% en niet zoals u beweerd, ik heb dan nog om de goede vrede te bewaren een extra grote jenever gegeven aan jullie, dit werdt in stilte aanvaard maar blijkbaar niet oprecht

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Yesterday's world bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Yesterday's world geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding