“Bediening kan beter, eten lekker”
Beoordeling van Ellis Bruges

Prijsklasse: US$ 9 - US$ 20
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
6 september 2023 beoordeeld

Lekker eten, bediening kan iets enthousiaster en vaker langs komen om te komen controleren of alles naar wens is.

Daarnaast is het misschien netter om de gasten eerst naar tafel te begeleiden en daarna de menukaart te geven in plaats van bij binnenkomst een kaart te krijgen en red je.

Datum van bezoek: september 2023
    • Sfeer

19 juli 2023 beoordeeld

We kwamen aan als een groep van 7 om samen te lunchen. We zaten daar en moesten na 5 minuten wachten vragen om menu's te ontvangen. Na het bestellen wachtten we 45 - 50 minuten om hamburgers en friet en een biefstuk te ontvangen. De steak was gaar, te duur en ongekruid. De hamburgers waren koud en vochtig geworden nadat ze hadden gewacht om naar de tafel te worden gebracht. Over het algemeen zou ik een reis niet aanbevelen, tenzij je 2 uur over hebt voor een minder dan gemiddelde lunch voor een hoge prijs.

Datum van bezoek: juli 2023
5 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden een SocialDeal gekocht.

Maar pas na 25 minuten wachten aan de balie werden wij geholpen en werd ons een tafel toegewezen. Wij liepen hier omstreeks 18.30uur binnen. En omstreeks 18.50 kwamen ze onze gerecht opnemen en rond de klok van 19.00uur kregen wij pas ons eten. Ondertussen raakten de drie tafels naast ons leeg en gingen merkelijk licht geïrriteerd weg.

Ons eten was oké. Maar dit het duurde allemaal erg lang. De dame die ons bij binnenkomst begroette en daarna onze tafel verwees moest mensen plaatsen en de bar dienst draaien, wat mij persoonlijk met maximaal 5 volle tafels geen probleem moet zijn. Verder was zij erg aardig en probeerde zeker haar best te doen zij krijgt ook echt wel een 7,5/10 en zorgde er zelfs voor dat wij zonder extra kosten iets anders kregen dan wat er eigenlijk stond voor de socialdeals. Maar verder buiten haar raad ik deze zaak niet aan. Vanaf 20.00uur tot 20.15u moest zij zelfs ook het eten uitserveren. Pas vanaf die laatst genoemde tijd (20.15) kreeg zij pas bijval en werden de tafels naast ons pas uitgehaald toen deze al zeker 15 minuten geleden waren vertrokken.

Vooral niet als je hier heen verwacht te gaan om “snel” iets te eten.

De keuken zorgt snel voor eten, maar de rest duurt erg lang. De dame achter de bar probeert er alles aan te doen dat de gasten een goede tijd hebben maar kan het niet aan in haar eentje! Er moet echt SPOEDIG EEN LEIDINGGEVENDEND PERSOON BIJ KOMEN DIE AANSTUURT! En misschien wat personeel (al is dat in deze tijd lastig, maar dat mag geen excuus zijn.)

Dame achter de bar en het personeel in de keuken bedankt voor deze avond en de service jullie hebben geboden, meer dan jullie best kunnen jullie niet doen.

Persoonlijk raad ik het niet af, eten is oké (het heeft niet de top gerechten en de snelheid van een restaurant waar ik nog een keer zou eten.), maar niet voor een snelle hap, maar voor een avond als je de tijd hebt en makkelijk 3 uur wilt tafelen met 30 minuten tussen het voorgerecht en hoofdgerecht en geen moeite hebt 15 minuten te moeten wachten op je drinken is het prima!

Datum van bezoek: juni 2023
17 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Tja, we dachten een hapje te doen met 2 gezinnen. Je bent niet ingesteld op een driesterrenrestaurant maar je verwacht toch een zeker minimum aan kwaliteit van eten en bediening (en we hadden al eens gegeten bij Ellis in Knokke wat goed meeviel). Helaas…. We kwamen binnen, werden naar een soort afgesloten ruimte op de eerste verdieping gebracht en werden vergeten… na een twintigtal minuten toch maar even gaan vragen of we iets konden drinken en we kregen het eerlijke antwoord dat men was vergeten dat er mensen boven zaten. Daarna van kwaad naar erger: onvriendelijke ongeïnteresseerde bediening, bijzonder lang wachten op drankjes, verkeerde gerechten (daarenboven nog koud ook) geen biefstuk meer voorradig, niets afruimen waardoor de lege borden en glazen zich opstapelden, …
Enfin dit was echt een bijzonder trieste ervaring waarbij ik me vooral afvroeg of er nu echt geen management is die zoiets aanpakt. Ik kan met de beste wil vd wereld helemaal niets positiefs vermelden over deer zaak.

Datum van bezoek: mei 2023
3 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super slechte bediening, eten ontzettend vet en totaal niet in overeenstemming met de plaatjes waarmee geadverteerd wordt

Datum van bezoek: mei 2023

Reizigers die Ellis Bruges bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Diksmuide, West-Vlaanderen

In Ellis Bruges geweest? Deel je ervaringen!