“Leuke smakelijke verrassing”

Geclassificeerd als nr. 1 van 15 Bakkerijen in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 4 - € 14
Keukens: Amerikaans, Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: St-anna
Beschrijving: Sanseveria is een hippe hotspot in het historische centrum van Brugge. Wijk af van de toeristische wandelroute en ontdek deze unieke huiskamer voor een vroeg ontbijt, een uitgebreide brunch of een lichte lunch! Het uitgebreide assortiment aan bagels én de wijze waarop ze belegd worden kan je zeker en vast bekoren! Naast bagels serveren wij ook huisgemaakte desserten, quiches & salades. Sanseveria is open van maandag tot en vrijdag, van 8 uur tot 15 uur en op zaterdag tot 17 uur!
19 juli 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aangename verrassing van hoe je bagels kan maken in alle smaakvarieteiten.
De stijl is wat 70's-80's van interieur, maar die kleurentrend zet zich verder op je bord. Vriendelijke mensen en betaalbaar voor wat je krijgt

Datum van bezoek: juli 2024
Bert Vanheuverzwijn, Eigenaar van Sanseveria Bagelsalon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2024

Bedankt Marc, doet deugd.

26 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren op zoek naar een plek om te ontbijten en kwamen er toevallig op uit nadat een andere zaak volzet was. Wat waren wij achteraf bekeken blij dat er bij die andere zaak geen plaats meer was.
De sanseveria is zeer populair dus op voorhand reserveren is aan te raden. Toen wij aankwamen zou het 10 minuutjes duren eer een tafeltje voor 2 vrijkwam. Nog even een wandelingetje gedaan om dan 10 minuutjes later te mogen aanschuiven aan een gezellig tafeltje in een gezellig interieur.

We kozen beiden voor het "King's breakfast". We begonnen met koffie / chocolademelk, een glaasje vers geperst sinaasappelsap en een potje granola met vers fruit. Normaal gezien ben ik niet echt fan van granola maar deze - vooral in combinatie met een overvloed aan vers fruit - was echt top. En dan moest het beste nog komen!
Als hartige bagel koos ik voor die met spek met eieren. Klinkt basic maar superlekker in combinatie met de smeuïge bagel en bijhorend tomaatje. Respekt met eieren zou ik zeggen!
Als zoete bagel koos ik voor de combo banaan - nutella. Opnieuw superlekker!
Ook mijn vrouw vond haar keuzes overheerlijk. Een echte aanrader dus, ook voor grote eters want na dit (weliswaar late) ontbijt hebben we onze lunch overgeslagen. En lunch skippen is niet van onze gewoonte :-)

Om af te sluiten nog een speciale vermelding voor de zaakvoerder die als duizendpoot alles in goede banen leidt.
Mensen begroeten en laten plaatsnemen, mensen bedienen, telefoons met bestellingen aannemen, mensen die buiten wachten voor een to-go ontbijt of koffie bedienen, de gerechten die de keuken verlaten checken en waar nodig nog wat extra fruit laten toevoegen en ons ook nog eens onze vergeten handschoen terugbezorgen: ongelooflijk hoe hij het overzicht hield over alles en - hoewel het superdruk was - toch ook supervriendelijk bleef.
Gelieve een franchise te beginnen met ook een filiaal in Geraardsbergen, want dit ontbijt willen we alle weken wel eten, en Brugge is wat ver voor ons.

Datum van bezoek: februari 2024
22 februari 2024 beoordeeld

Je hebt enorm veel keuze in verschillende beleggen op je baggel! Het was erg lekker. De sfeer in het tentje was erg gezellig en gemoedelijk. Een aanrader voor lekker lunchen!

Datum van bezoek: februari 2024
    • Sfeer
9 oktober 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks het feit dat ze officieel al gesloten waren toch nog op de valreep zeer hartelijk bediend geworden.zeer lekker gegeten met onze vriendinnengroep van 9 vrouwen.top adres in Brugge!🤩

Datum van bezoek: oktober 2023
18 augustus 2023 beoordeeld

Op zich een leuke spot, we kwamen er al meermaals, maar telkens hadden we wel een minder gevoel bij de hygiëne, maar çava, het kan niet perfect zijn. Toch zijn er zaken dat iets te ver gaan zoals: Een handdoek waar vanalles mee afgekuist wordt en plots zie je dat deze handdoek ook gebruikt wordt om een bord mee af te kuisen. Op zo'n moment hoop je dat het niet jouw bord is. Even later zag ik de persoon die de broodjes klaarmaakt heftige jeuk had in het haar en goed aan het krabben was. Ja, dit kan gebeuren, maar dan vaststellen dat je vlees met ongewassen handen op je broodje wordt gelegd was me toch de druppel om er een opmerking over te maken. Het jammere was dat het antwoord droogweg was dat dat niet zo erg is. Neen, ons zien ze er niet meer terug.

Datum van bezoek: juli 2023
    • Sfeer
Sanseveria Bagelsalon, Eigenaar van Sanseveria Bagelsalon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2023

Dag Isabelle,

Dit dateert van enkele weken terug, mijn collega sprak mij hier intussen over.
Wij hebben onze richtlijnen voor wie de voeding bereidt intussen aangescherpt, verder uitgeschreven en samen besproken.
Ik zie er samen met de collega's op toe dat dit euvel verholpen wordt.

Uiteraard betreuren we dat ik dit als zaakvoerder online lees. Ik kan enkel maar benadrukken dat mijn collega's en ik hier extra aandacht aan besteden. Verder betreur ik dat dit online komt van een regelmatige klant. Je weet vast en zeker dat ik de zaakvoerder ben en hoe je mij kan bereiken. Het online natrappen helpt niemand. Maar deze respectloze reacties ontvingen we eerder. we leerden er door te kijken.

Er zijn bijzonder veel collega's die vast en zeker het beste van zichzelf geven, inclusief hun personeel. Haal daar je culinair genot.

Bert

Reizigers die Sanseveria Bagelsalon bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen

In Sanseveria Bagelsalon geweest? Deel je ervaringen!