Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (364)
Beoordelingen filteren
364 resultaten
Waardering van reizigers
219
117
23
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
219
117
23
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 364 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2017 via mobiele applicatie

Mooi maar gedateerd hotel voor wat betreft de inrichting. Minpunten: Niet alles was even schoon, kapotte badkamertegels, beschimmeld systeemplafondplaten. Pluspunten: goed bed, vriendelijk personeel, goed ontbijtbuffet en mooi pand. Tip: reserveer een kamer aan achterzijde ivm drukte vrachtwagens v a. 06.00 uur...

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AngelaBJ73
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 mei 2017

Dit kleine hotel en restaurant zijn uitstekend de verzorging en service uitmuntend, zeer zeker aan te raden. Het hotel ligt nabij het centrum van Brugge wat te voet te doen is.
Wij hebben hier een fantastisch verblijf gehad waarvoor dank.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ger H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 november 2016

Hartelijk ontvangen en een prima korte uitleg over Brugge. Auto nabij in een parkeergarage gezet ( 8,70/dag). Prima kamer met alle voorzieningen die je mag verwachten, en 'smorgens een heerlijk ontbijt

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Paul S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2016 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel, midden in het centrum. Vriendelijk ontvangst, fantastische kamer, prachtig uitzicht op de Katelijnestraat waar men onder andere met paard en koets voorbij rijden. Het ontbijt is uitgebreid en je kunt zelf je eigen eitje koken, altijd een warm eitje! Douche was super, een goed bad, goede verlichting in de badkamer, bedden top. Alles klopte! Hier moet je absoluut boeken als je een bezoek aan Brugge brengt!

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Sija C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 april 2015

Na een paar jaar weer terug in Brugge en wéér in Loreto. Een allerhartelijkst welkom door eigenaar en toeval of niet we hadden dezelfde kamer. Heerlijk geslapen, prima ontbijt en gewoon een leuke sfeer. Goede internet verbinding. Centraal dus alles goed te belopen, weer wat nieuwe dingen ontdekt. We komen terug!

Datum van verblijf: april 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MaBo1234
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken