Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (621)
Beoordelingen filteren
621 resultaten
Waardering van reizigers
549
64
7
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
549
64
7
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 621 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juli 2020 via mobiele applicatie

Super, super, super.
Super warm onthaal,
Super appartementen (corona safe),
Super locatie.

We herontdekten vanuit onze centrale ligging wat voor een kunstschatten we in eigen land hebben.

Kamers met uitzicht op site St-Jan en de kathedraal, lekkere restaurantjes in de buurt.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank ElisabethV708
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 februari 2019 via mobiele applicatie

Leuk klein appartementje, perfecte ligging, alles aanwezig voor een paar mooie dagen in het zalige Brugge!Parking is een pluspunt!Vriendelijke ontvangst!Om de hoek een Italiaanse afhaal pastastbar.Ideaal als je niet op restaurant wil en geen zin hebt om te koken. Maar zelf koken lijkt me ook geen probleem.Echt een aanrader met een schappelijke prijs!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Brigitte M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
bonobobrugge, Owner van Bonobo Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 februari 2019

Bedankt!
Magda en Hans

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2017

-magnifieke ligging
-super vriendelijke uitbaters
-kamers hebben een kitchenette (voorzien van alle faciliteiten), ruime zithoek en zijn heel proper en goed onderhouden.
-eigen (afgesloten) parking
-het feit dat er geen ontbijt geserveerd wordt stelt geen enkel probleem: als je geen zin hebt om zelf een ontbijt samen te stellen, kan je altijd terecht bij verschillende tea rooms op wandelafstand
-er is de ganse dag (gratis) koffie beschikbaar aan de receptie

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Luc V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 januari 2016

heel rustig kindvriendelijk hotel , de uitbaters zijn heel behulpzame vriendelijke mensen
het hotel ligt heel rustig maar toch op wandelafstand van alles
de kamer van ons was een studio waar je zelf eten kon bereiden heel ruim met 2 slaapkamers keuken eetplaats en salon grote badkamer
wij hadden voldoende ruimte voor een gezin met 6 kindjes

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank esme2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 oktober 2015 via mobiele applicatie

Goed hotel. Ruime kamer zeer vriendelijke en attente eigenaar.
Netjes, eigen afgesloten parkeerterrein, leuke tuin geschikt om wat te eten en te drinken.
Hotel ligt werkelijk centraal in alles wat Brugge te bieden heeft.
Echt alles is lopend te doen.
Dus gaat u een bezoek brengen aan Brugge zou ik zeker dit hotel overwegen.

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank Jeroen A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken