Deze keer kozen wij in Brugge voor dit hotel/B&B. Het hotel is gelegen net buiten het centrum langs een grote baan. Een oud herenhuis met een zeer charmant en gezeliig interieur. Het onthaal was zeer hartelijk. Een heel vriendelijke gastvrouw waarvoor geen uitleg of vraag teveel was. Aangename verrassing toen we een upgrade kregen van onze geboekte zolderkamer (113ā¬ incl.ontbijt) naar een grote familiekamer op het gelijkvloers (kamer 8) helemaal achteraan het gebouw. Dus van de drukke ringbaan geen last gehad.
De kamer was zeer netjes, iets outbollig, maar alles was aanwezig om een goede nachtrust te hebben. Goeie matrassen en dito kussens. Mini bar hadden we niet nodig want er staat een grote frigo in de ontbijtruimte waar je vele soorten drank (tegen betaling) kan uitnemen alsook koffie en thee staan steeds klaar ter uwer beschikking. Echt gezellig om er te vertoeven. Bij het inchecken hebben we gebruik gemaakt van de blauwe zone (max. 4u) aan de overkant van de straat. Nadien hebben we de wagen in de ondergrondse parking "'t zand" geplaatst zo'n een kleine 15 min wandelen. Leuke ochtendwandeling van het hotel naar de parking door het centrum van Brugge.
Het ontbijt was subliem. Van alles aanwezig, een aangenaam kader en een zeer lieve mevrouw die beschikbaar was voor al uw wensen.
We hebben heel erg genoten van dit verblijf en al is het niet het modernste hotel toch de charme maakt alles goed. Een dikke 5 op 5 voor ons en we komen zeker nog eens terug. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Doe zo verder.