Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
152 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10/12/21
Hotels.com
169 US$
Aanbieding bekijken
Agoda.com
132 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 11/12/21
Expedia.com169 US$
Priceline166 US$
eDreams152 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (269)
Beoordelingen filteren
269 resultaten
Waardering van reizigers
113
117
23
11
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
113
117
23
11
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 269 beoordelingen
Beoordeeld op 24 april 2021

Hotel Gulden Vlies heeft een heel vriendelijke gastvrouw. Ze vertelt graag en geeft goede uitleg, ook over de omgeving.
Het hotel ligt aan een vrij drukke baan. Onze familiekamer lag aan de straatkant. ’s Ochtends was er al vrij vroeg zwaar verkeer 6u30. Ook de werken aan een pand iets verder brachten wel wat lawaai met zich mee. Dit zal mede liggen aan het enkel glas van de ramen in dit charmante gebouw. Het stadscentrum is niet ver wandelen. Je bent eigenlijk na enkele minuten wandelen al in de oude binnenstad.
Bij het binnenkomen werd er gevraagd om onze schoenen uit te doen om de trap op te gaan, omwille een vervelende ervaring een tijd geleden toen het tapijt op de trap helemaal moest vervangen worden. Beetje ongemakkelijk was dat. De zitruimte is mooi en gezellig.
Onze familiekamer was netjes en ruim genoeg. Op de kamer zelf zijn weinig faciliteiten (geen waterkoker of koffie, geen minibar). De bedden slapen goed. De badkamer is compact. Het bad is smal en de douchekop hangt vrij laag. Een persoon van 1m80 kan niet rechtopstaand douchen. De houder van onze douchekop was stuk en zakte steeds naar beneden. Hij hing vol met duct tape, maar dat hielp niets. Eigenlijk vonden we dit niet kunnen. Zoiets moet in orde zijn als je gasten ontvangt. We hebben hem zelf even vastgebonden zodat we toch konden genieten van een douchebeurt. Het water stroomde goed en de temperatuur was prima!
Het ontbijt was prima. Het fruit was niet kraakvers, maar wel lekker. Je hebt ruime keuze van broodjes en beleg. Niet alle eitjes waren nog warm, maar ze waren voor ons perfect lopend. Algemeen een ideaal begin om de dag te starten!
‘s Avonds mochten we een tafel in de eetruimte gebruiken om onze take-out gerechten op te eten. Tof! De centrale (mini)bar heeft voldoende keuze en het verbruik kan nadien afgerekend worden.
Parkeren kost €10 per dag. De parking bevindt zich aan de overkant van de straat, achter een poort op een veilige locatie. Er is maar één sleutel, dus moet je de sleutel altijd even terug binnenbrengen voordat je met de auto een uitstapje doet.
Al bij al hebben we een aangenaam verblijf gehad in een mooi hotel vol goede bedoelingen.

Datum van verblijf: april 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank KaDe4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2021 via mobiele applicatie

Een super gastvrouw, alles wordt mooi beschreven van de omgeving. De kamers zijn proper. Take away food kan je eten in het eetgedeelte, wat heel aangenaam en gezellig is!
Het ontbijt super lekker verzorgd!
Voor herhaling.
Toerist in eigen stad

Datum van verblijf: januari 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KleoD11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2020 via mobiele applicatie

Heel vriendelijke gastvrouw, die ons een andere ruimere kamer had gegeven die niet aan de straatkant gelegen was. Het enige minpuntje was misschien dat de wc bril nog nier geleverd was en dat er dus geen wc bril was. Ze vertelde dit al bij het inchecken dus we konden nog een andere kamer krijgen ook als we wouden.(kan zij niets aandoen) Ontbijt was niets op aan te merken. Toen we ‘s avonds terug aankwamen was onze kamer gepoetst maar was ze vergeten de deur terug op slot te draaien met gevolg dat de deur van de kamer niet op slot was. De gastvrouw vertrouwt haar gasten goed want de minibar is zelfbediening en noteren wat je neemt deze reken je af bij vertrek. Kamer was heel proper. Hotel heeft een huiselijke sfeer waardoor je niet echt merkt dat dit een hotel is maar lijkt het eerder een B&B. Na het uitchecken is er de mogelijkheid om je koffer achter te laten zodat je nog de stad in kan die gelegen is op zo een 15 minuten wandelen. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank seppefl1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2020 via mobiele applicatie

In juni hebben we hier een nacht geslapen. Leuke inrichting met jaren 50/60 muziek. De gastvrouw was erg vriendelijk en merkte op dat mijn vriend erg lang was. Daarom kregen wij de ruime gezinskamer beneden achterin. Prima kamer en lekker bed. Blijkbaar zijn de andere kamers boven vrij klein en laag. We kregen een goede uitleg met tips waar we lekker konden eten in Brugge. Het ontbijt was erg lekker en uitgebreid. Werd aan tafel geserveerd. Top!

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank chubbie1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2018

leuk hotel, vriendelijke ontvangst met uitleg waar wat te bezichtigen is, lekker buffet ontbijt, kamer met badkamer (wc, douche, wastafel) was wel op de 2de verdieping en geen lift dus niet voor iedereen geschikt

Kamertip: even navragen op welke verdieping de kamer ligt
Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DaisyD820
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken