StayForLong
ZenHotels.com
Trip.com
Beoordeeld op 6 juli 2022

Dank voor jullie gastvrijheid. We hebben ons zeer welkom gevoeld in jullie hotel met een fantastische ligging. Zo dichtbij alle highlights van de stad! De kamer was erg netjes en de bedden waren heerlijk. Brugge was is in een woord: Prachtig.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie

Top hotelletje niet groot maar authentiek prachtig om te verblijven. We zijn fantastisch goed ontvangen door de eigenaar met de nodige uitleg. De prijs kwaliteit is dik in orde met een zeer goed ontbijt. Vlak in het centrum gelegen en overal dicht bij.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 3 mei 2017

Aangezien er geen lift is in dit kleine hotel, hadden we een kamer gereserveerd op de eerste verdieping. Gelukkig want het zijn nogal wat trappen en het ontbijt is in de kelder. Vriendelijk onthaal en prima kamer en douchekamer. Er was veel opbergruimte en we hadden een goed bed. Verder was er een kleine tv, wifi, een radiootje en een ventilator. De ontbijtruimte in de kelder was helemaal ok. Het ontbijt was vrij uitgebreid. Wij komen hier beslist nog eens terug!

Kamertip: Kamer 2 was op de eerste verdieping Ʃn niet aan de straatkant: zƩƩr rustig!
Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 25 september 2016 via mobiele applicatie

Het hotel heeft zeer vriendelijk personeel en de kamers zijn ruim. Het is schoon en de noodzakelijke dingen zijn aanwezig. Ontbijt is prima, gewoon een standaard hotelontbijt. Het is zeer centraal gelegen om geheel Brugge te verkennen te voet. Ideaal!

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 2 augustus 2016 via mobiele applicatie

In juli een nacht in dit hotel verbleven met drie personen. We kregen de bovenverdieping, een driepersoonskamer. Kamer is ruim met drie vaste bedden en een badkamer. Er is geen airconditioning. Op een warme zomerse dag is het veel te heet op deze kamer. De ventilator die op de kamer staat zorgt niet voor enige verkoeling. Er is geen lift in het hotel, dus sjouwen met je bagage. De auto kan geparkeerd worden in de openbare parkeergarage, ongeveer 5 minuten lopen vanaf het hotel. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Wifi in de kamer was goed. Het ontbijt wordt geserveerd in de kelder van het hotel. Dit is goed. De sfeer en de locatie zijn de grote pluspunten van het hotel. Qua comfort kan er nog wel wat verbeterd worden.

Datum van verblijf: juli 2016