Een wafel natuur gegeten. Wordt vers gebakken à la minute. Gloeiend heet zo moeten ze zijn. Lekker !
Bij Chez Albert hebben ze de beste Luikse wafels van Brugge. Als echte liefhebber van wafels blijft dit toch mijn favoriete adres in Vlaanderen. Enkel op 1 plaats in Luik heb ik er al betere gegeten. Zeker een bezoek waard.
Superrrrrrr meer kan ik niet zeggen van A tot Z TOP lekker vers veel keuze !En gezellig mooie winkel je kan er ook wafels op een stokje kopen "GoFre" om mee te nemen naar huis als souvenier en ook lekker !de bediening is heel leuk en vriendelijk!wij komen terug 😉
Best een gezellig wafel shop met een moderne uitstraling. Hele gave reclame foto. Veel keuzes met toppings. Maar ik vond onze wafels van binnen niet goed gaar. En de schoonmaakbeurt van de wafelijzers met stofzuiger vind ik niet echt hygienisch.
Heerlijk vers gebakken wafels, verkrijgbaar met diverse toppings. Zelf een met slagroom en mijn vriend met chocolade. Voor het thuisfront een wafel op een stokje met witte chocolade en mini smarties. Aanrader 👍