Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top 👌🏼👌🏼👌🏼”
Beoordeling van Chez Albert

Chez Albert
Geclassificeerd als nr. 1 van 19 Snelle hap in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
11 december 2018 beoordeeld

Superrrrrrr meer kan ik niet zeggen van A tot Z TOP lekker vers veel keuze !En gezellig mooie winkel je kan er ook wafels op een stokje kopen "GoFre" om mee te nemen naar huis als souvenier en ook lekker !de bediening is heel leuk en vriendelijk!wij komen terug

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 436heidid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.231)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.232 beoordelingen

18 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Best een gezellig wafel shop met een moderne uitstraling. Hele gave reclame foto. Veel keuzes met toppings. Maar ik vond onze wafels van binnen niet goed gaar. En de schoonmaakbeurt van de wafelijzers met stofzuiger vind ik niet echt hygienisch.

Datum van bezoek: oktober 2018
1  Bedank FBallack
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk vers gebakken wafels, verkrijgbaar met diverse toppings. Zelf een met slagroom en mijn vriend met chocolade. Voor het thuisfront een wafel op een stokje met witte chocolade en mini smarties. Aanrader

Datum van bezoek: oktober 2018
1  Bedank sandra h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2018 beoordeeld

Voor 8 man een bestelling plaatsen en dan binnen enkele minuten met heerlijke wafels weglopen die smaken zoals een échte wafel hoort te smaken! Geen wonder dat je veel mensen op straat met een Chez Albert wafel bakje ziet lopen ;-)

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank lindav795
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

T is moeilijk om er niet 1 te nemen. Als je langsloopt moet je gewoon stoppen. Wafels worden ter plekke gebakken en de aardbeien vers gesneden. Ze zijn niet zuinig met aardbeien en slagroom. Werkelijk heerlijk. Zeker doen!

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Victor3101
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Chez Albert bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Chez Albert geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding