Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 299
Volledig restitueerbaar voor do 21 dec.
Expedia.com
US$ 300
Volledig restitueerbaar voor vr 22 dec.
Word beloond met One Key
Agoda.com
US$ 242
Volledig restitueerbaar voor do 21 dec.
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
travelup.comUS$ 303
PricelineUS$ 274
StayForLongUS$ 287
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.336)
Beoordelingen filteren
1.336 resultaten
Waardering van reizigers
596
510
150
61
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
596
510
150
61
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.336 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2022 via mobiele applicatie

We zijn hier twee nachten geweest. Het hotel is niet goedkoop en zit op een mooie locatie in Brugge, net buiten de drukte van het centrum. Het hotel is gedateerd en mag wel weer eens opgefrist worden. Prima bedden en prima badkamer. Het ontbijt was redelijk, de ene ochtend smaakten de broodjes vers maar de andere ochtend niet. Als je ontbijt los betaald, kun je waarschijnlijk beter ontbijten in een restaurantje in de buurt. Vriendelijk personeel.

Kamertip: Parkeren in parkeergarage is een stuk goedkoper dan bij het hotel, het is alleen iets verder lopen.
Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank B1476CRwilliams
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 oktober 2022 via mobiele applicatie

Potentieel fantastisch door de stijl maar echt -onnodig- oud en afgeschreven kamers. Bijzonder stoffig. Prijs - kwaliteitsverhouding uit balans. Personeel bijzonder vriendelijk en correct. Aanbod en kwaliteit aanbod zeer prima maar zeker niet de meerprijs waard.

Kortom, hotel is potentieel echt geweldig maar is echt aan een opknapbeurt toe.

Ligging prima. Alles op loopafstand.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank peekio
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Delphine Vervaecke, Guest Services / Front Office van Hotel Martin's Relais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2022

Beste Peekio,

Eerst en vooral wens ik u te bedanken om uw ervaringen met ons te delen.
Feedback van onze gasten is van uiterst belang voor ons.
Wij zijn momenteel de nodige renovatiewerken aan het doen om ons hotel een opfrisbeurt te geven.
Ondertussen werden er nieuwe badkamers en nieuwe kamers geplaatst en zijn wij momenteel bezig met de facades te renoveren. Wij zullen uw opmerkingen met betrekking tot de properheid van de kamers meegeven met ons housekeeping team. Bedankt om ons personeel en de centrale ligging te benadrukken.
Hopelijk kunnen wij u een volgende keer alsnog een positief gevoel geven.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2022 via mobiele applicatie

Mooi hotel. Propere kamers. Uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.
2 nachten geboekt. Weinig tot geen opmerkingen. Privé parking is op 5 min wandelafstand van het hotel. Hotel op 5 min wandelen van het centrum. Prijs/kwaliteit overnachting is prima.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Stoda
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 december 2021 via mobiele applicatie

Bij aankomst in de kamer hing de uitwerpselen van de vorige gast nog op de wc. Deze was duidelijk niet gepoetst. Uiteindelijk een upgrade genomen voor een andere kamer en hier was het bed opgedeeld in 2 matrassen waarbij er een hoogteverschil was tussen beide. Dit was zeer vervelend en niet aangenaam.

De ligging van het hotel is wel een groot plus-punt.

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gcx1234
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Delphine Vervaecke, Guest Services / Front Office van Hotel Martin's Relais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2021

Beste Gex1234,

Bedankt voor u review.

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het toiletincident.
Net zoals u vinden wij dit voorval onaanvaardbaar, daarom hebben wij ook meteen actie genomen om u van kamer te wisselen. Zoals aangegeven werd het desbetreffende department hierop aangesproken zodat dergelijke zaken in de toekomst niet meer kunnen voorkomen.

Ons belangrijkste doel is om onze gasten een leuke tijd te bezorgen, daarom waarderen we uw feedback.
Heeft u de opmerking omtrent de bedden aangegeven tijdens uw verblijf?
Wij hebben inderdaad ontdekt dat er een probleem was met het bedonderstel en dit werd ondertussen verholpen door onze technische dienst.

Met vriendelijke groeten,

Team Martin’s Relais

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 november 2021

3 dagen, 2 overnachtingen incl. ontbijt cadeau gehad van onze dochter voor een totaalbedrag van € 239. We werden op een zeer kleine kamer ondergebracht. Veel stof op de kast. Bed tamelijk smal en weinig ruimte ernaast. Lampen naast het bed geen knopje, stekker moet je in het stopcontact doen. Geen extra stopcontact op de kamer.
Voor €111 per nacht 2 personen biedt het hotel de Charming Room kanaalzicht aan op hun website. De kamer die wij hadden kon daar zelfs niet aan tippen. Kortom, voor ons de eerste en ook de laatste keer.
Ontbijt is wel uitgebreid. Vriendelijk personeel. Op loopafstand van het centrum.

Datum van verblijf: november 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 604lilians
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Delphine Vervaecke, Guest Services / Front Office van Hotel Martin's Relais, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2021

Beste 604Lilians,

Wat fijn dat u een waardebon als cadeau mocht ontvangen van uw dochter en u ons hotel uitkoos.
We appreciëren enorm dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven over uw recent verblijf bij ons en vinden het dan ook zeer spijtig dat uw verblijf niet aan alle verwachtigen voldeed.

Uw bon was inderdaad geldig voor een standard Charming kamer, deze zijn iets kleiner dan onze kanaalkamers. Het is steeds mogelijk om mits een supplement een upgrade naar een kanaalkamer te reserveren indien gewenst, misschien een tip voor uw volgend verblijf?

Uw opmerkingen omtrent de kamer werden aandachtig gelezen en doorgegeven aan de desbetreffende departementen.
Bedankt voor uw positieve feedback met betrekking tot ons personeel, dat wordt van harte geapprecieerd.

Met vriendelijke groeten,

Team Martin’s Relais

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken