Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zalige ontdekking”
Beoordeling van Bruut

Bruut
Geclassificeerd als nr. 15 van 737 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 45 US$ - 114 US$
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
24 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk onthaal, mooi kader.
De gerechten waren zeer mooi gepresenteerd en de smaak was subliem.
Voor ons een nieuwe ontdekking waar we zeker terug komen.Bedankt voor de zalige avond!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank everaert2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (332)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 332 beoordelingen

21 januari 2020 beoordeeld

2 e bezoek aan deze zaak, opnieuw heerlijk gegeten.
Creatief menu met uitgepuurde smaken, heerlijke natuurwijnen per glas. Topper !

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank LouisVerkest
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een grandioos eten en bijpassende wijnen. De gastheer kan je alles vertellen over waar het eten en drinken vandaan komt. Tip: reserveer vooraf! De kok serveert enkel een verrassingsmenu wat om de vier weken veranderd. Echt super verrast!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank 123harmkew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2019 beoordeeld

Super plaats om heel lekker te eten. Een kok die weet hoe ieder ingrediënt smaakt en weet hoe het te combineren. Telkens weer is het fantastisch om daar te dineren of te lunchen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. één van mijn lievelingsrestaurants. Perfecte aangepaste natuurwijnen die deskundig worden uitgelegd. Top van begin tot einde. Meer dan een aanrader!!!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank kris1veys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2019 beoordeeld

Wat hebben wij heerlijk gegeten bij bruut. Van te voren aangegeven dat wij vegetarisch eten en daar is geweldig rekening mee gehouden. Alles wat we te eten kregen was even lekker en het bijpassende wijn arrangement was ook geweldig.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank MeryLouv1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruut bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Bruut geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding