Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meer dan TOP👍”
Beoordeling van Bruut

Bruut
Geclassificeerd als nr. 14 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 44 US$ - 111 US$
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze bistro verdient sterren, zo lekker heb ik dus nog nooit gegeten, het concept en kader is helemaal mijn ding.Moest het in het weekend open zijn kwamen we hier zeker heel vaak eten, onze jobs en de afstand laten het nt toe om door de week te komen, olh hemelvaart was nu uitzonderlijk eens gepast, we hebben genoten.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank decoutereb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (312)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 312 beoordelingen

10 juli 2019 beoordeeld

Alle gangen van de uitgebreide lunch (4 gangen) waren memorabel. Een uitschieter was de kreeft met een sublieme bisquesaus. Zeer vriendelijke en hartelijke bediening. We gaan daar zeker terug. Proficiat. Gemakkelijk parkeren in de buurt.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lvelve V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een tweede bezoek is Bruut zonder enige twijfel ons geprefereerde restaurant geworden in Brugge. Eigenzinnige, perfect uitgebalanceerde keuken. Smaken smaken en nog eens smaken in het bord. No nonsense bediening en correcte prijs.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank PolVdb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2019 beoordeeld

Ter gelegenheid van de verjaardag van onze dochter ! Was zeer verrassend en vernieuwend. Toplocatie, topinterieur en topgerechten !! Dank voor de lekkere moelleux voor de dochter !

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jonas v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was super lekker en verzorgd . De chef kookt met veel overgave en liefde voor zijn vak Alle gerechten zijn super gepresenteerd . We komen zeker terug!!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank alexandrine54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruut bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Bruut geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding