Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Échte italiaan”
Beoordeling van Benvenuto

Benvenuto
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 187 van 765 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: € 12 - € 36
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet verwacht om in het hartje van Brugge zo'n lekkere italiaan te vinden. Grote portie, aangepast menu voor kinderen en vlotte bediening. Hier komen we zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: mei 2016
1  Bedank Stein V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (508)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

72 - 76 van 508 beoordelingen

4 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echte Italiaanse sfeer in hartje Brugge. Heerlijk gegeten, lang geleden dat wij zulke zaligheden hebben mogen proeven. Alles gewoon goed gelukt. Bediening uiterst vriendelijk en competent. Er werd bij binnenkomst ondanks de enorme drukte wegens de ronde van Vlaanderen meteen een tafeltje voor ons in orde gemaakt. Hier rijden wij graag nog eens een stukje voor om. Zeer aan te bevelen.

Datum van bezoek: april 2016
2  Bedank johnvC6571IL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 februari 2016 beoordeeld

We zijn met ons vieren gaan eten op aanraden van vrienden op een vrijdagavond. Wat mij opviel was dat er veel bruggelingen aanwezig waren. We hebben ossobucco gegeten. Lekker en sappig mals. De spaghetti frutti di mare was outstanding. Mijn vriendin heeft de gnocchi als voorgerecht en nadien de pasta met tonijn gegeten. Ze vond het heerlijk. De bediening was hartelijk. We hadden wel te doen met de charmante mevrouw die moest werken met 1 hand. De iets jongere kelnster was heel attent en behulpzaam. De mannelijke ober was erg vlot , gespind met een aangenaam vleugje humor. Leuk, en dan nog voor een zeer redelijke prijs. We komen zeker terug !

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank Michaellotje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was een leuke verrassing.
Zeer lekker eten en een vriendelijke bediening. Little Gerald
Voorgerecht brushetta is een aanrader

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank 898geerth
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Kindermenu vrij beperkt. Ruime kaart pizza en pasta. Pizza bodem naar mijn smaak te dik, meer deeg dan beleg. Vriendelijk personeel, kind vriendelijk. Alleen cash betalen.

Datum van bezoek: februari 2016
Bedank Alexander V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Benvenuto bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Benvenuto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.