Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Vio.com
Super.com
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (557)
Beoordelingen filteren
557 resultaten
Waardering van reizigers
200
267
66
20
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
200
267
66
20
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 557 beoordelingen
Beoordeeld op 11 oktober 2022

Zeker een aanrader als je in Brugge wilt overnachten. Ze hebben het er echt knus en gezellig ingericht en de uitbaadster is supervriendelijk. Niets is haar teveel en ze geeft direct suggesties voor te bezoeken of restaurants. Het hotel is op wandelafstand van de winkelstraat, restaurants, cafés, station, … Echt top!

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank stefaniec701
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juli 2021

We waren hier voor het eerst in dit mooi hotel in art deco stijl .
We hadden een kamer een groot 2 persoonsbed daar ik meer dan 2 metr bek was dit leuk meegenomen voor mij.
Het hotel ligt op wandelafstand van het centrum van Brugge en zeer dicht bij de winkelstraten en op ' 't Zand heb je genoeg zaken waar je iets kan gaan eten.
Het ontbijt in het hotel is top en zeer uitgebreid en neem daarbij het zeer vriendelijke personeel.
U dient te reserveren voor de parking , u wagen staat overdekt in een overdekte parking .
De bazin is een zeer vriendelijke behulpzame dame
U zoekt een adres dicht jij het centrum van Brugge dan raad ik u hotel Maraboe aan.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Peter M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juni 2021 via mobiele applicatie

Een nachtje bij dit hotelletje in het centrum van Brugge is een aanrader! Terrasjes op nog geen 150 meter. Hartje centrum 5 min lopen. Klein hotel met vriendelijke eigenaresse en zeer schoon. Hebben privé overdekte parkeergarage en huisdier vriendelijk.
Omdat het door Corona rustig was nam de eigenaresse echt de tijd om het ons naar de zin te maken. (Ik ben erg lang ruim 2 meter en aangezien ze in dit hotel 2 kamers hebben met een tweepersoons bed 210 cm lang mochten we zelf kiezen welke kamer we wilden) En de volgende ochtend stond er een heerlijk vers ontbijten. Als je wilde maakte ze een eitje klaar.
Wij zijn blij met onze keuze om naar dit hotel te gaan. Brugge is vanuit hier lopend prima te doen.
Aanraders zijn een boottochtje onder de vele bruggetjes door. En een restaurantje “Chagall” op 5 minuten lopen vanaf het hotel.

Wil je er lekker op uit. Slapen in een rustig hotel op een goed matras en s morgens vriendelijke mensen bij het ontbijt kijk dan niet verder.
(Het is er misschien niet het hotel voor maar je zou vanaf 1 van de terrassen aan het plein naar je kamer kunnen kruipen)

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sander C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Aan de rand van het oude, Middeleeuwse centrum, op loopafstand van alle bezienswaardigheden en gezellige horecagelegenheden. Parkeren is lastig, maar voor 8,70 per 24 uur sta je prima in parkeergarage 't Zand. Kamers zijn ruim en schoon. Hotel serveert bovendien een geweldig uitgebreid ontbijt. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank jeroen1511
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 juni 2019

we hadden de bovenste kamer van het hotel. kleine badkamer met een onhandige douche. je moest nl in bad douchen met een schuine kap boven je zonder douchewand.
verder prima locatie met prima ontbijt.. je loopt zo het gezellige centrum van Brugge in.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Helmuth En Moni... L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken