StayForLong
Vio.com
Orbitz.com
Beoordeeld op 25 september 2023

Een echt charmant hotel met sympathieke uitbaters. Lijkt ouderwets maar met alle comfort (airco ook aanwezig!). Zeer aangename kamers (in thema aangekleed). Ontbijt met allemaal zelf bereide producten (brood, ham, zalm, confituur, ...). Rustige omgeving met veel wandel-en fietsgelegenheid, natuurgebied dichtbij. Een aanrader.

Beoordeeld op 24 september 2023

Aangename kamer in een rustige omgeving met een gastvrouw die zeer veel moeite deed om het de gasten naar de zin te maken.
Ontbijt met streekgerechten. Bezoek aan de abdij van Gistel (viering 10uur) was ook een mooie ervaring.

Beoordeeld op 24 september 2023

We hebben een leuke ervaring gehad, heel vriendelijk onthaald in een prachtige landelijke omgeving.
De kamer was echt wel fantastisch met een grote badkamer met bubbelbad.
Het ontbijt was geen buffet maar werd heel persoonlijk gebracht volgens de wensen (zeldzaam tegenwoordig met allerlei lekkere streekproducten).

Beoordeeld op 22 september 2023

Wij zijn echt tot rust gekomen in deze stille omgeving. De gastvrouw heeft ons ook ontzorgd door haar goede tips die we gevold hebben. Alles wat ze deed was vanzelf oprecht. Top ontvangst en aan te raden.

Beoordeeld op 13 september 2023

Wij hebben heel erg genoten van de drie dagen in "De Stokerij". Lekker en uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood, zelfbereide patƩ, aspic en traag gegaard spek, gerookte zalm (++++++!!!!) . Pluspunt dat ze lokale kazen en yoghurt aanbieden. s' Avonds ook genoten van het lekkere eten en..niet te vergeten ook allemaal met veel liefde en geduld zelf bereid. En dan nog bediend worden door iemand die aandacht heeft voor de gasten. Ook al was het druk, een kort babbeltje kon er altijd af. Toeristische info kon ook bekomen worden. Fietsstalling ook dik in orde.