Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Heerlijk genieten

Boven een chocolade winkel zit een tearoom, lekker kneuterig en oubollig maar een heerlijke sfeer ... meer lezen

Beoordeeld op 30 april 2019
niksie81
,
Almelo, Nederland
via mobiele applicatie
Gezellig chocoladehuisje

Gezellig klein chocolade huisje! Benedenverdieping is een winkel en boven een tearoom. Als het vol ... meer lezen

Beoordeeld op 2 maart 2019
jurgen_debruin
,
Harderwijk, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 1.074 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Brugge
vanaf 44,87 US$
Meer info
vanaf 43,75 US$
Meer info
vanaf 14,66 US$
Meer info
vanaf 10,66 US$
Meer info
Beoordelingen (1.074)
Beoordelingen filteren
1.074 resultaten
Waardering van reizigers
827
159
39
13
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
827
159
39
13
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 1.074 beoordelingen
Beoordeeld op 21 maart 2017 via mobiele applicatie

We genoten hier van de lekkerste chocomel en huisgemaakte lekkernijen gepresenteerd op een etagere. Je verwacht niet dat er boven de chocoladewinkel nog een etage is. Via een houten trap kom je in een authentieke huiskamer. Heel gezellig bij het raam met uitzicht door de glas in loodramen op de paardenkoetsen die voorbij komen.

Datum van activiteit: maart 2017
1  Bedank Carry d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2017 via mobiele applicatie

Wat een super leuk winkeltje om wat gezellig te drinken en een over heerlijke wafel te nuttigen!
Van buiten vermoed je niet dat het van binnen zo knus en kneuterig is.

Datum van activiteit: februari 2017
Bedank 739trudys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2017

Chocolademelk drinken en lekkere wafels eten, topadresje!!!
Je waant je in de living van 'de bomma' als je binnenkomt in het gezellige 'old chocolate house'. Je word er bediend door een team van gepassioneerde mensen die je de heerlijkste 'homemade' chocolademelk voorschoteln. Je krijgt een grote kom melk, chocoladestukjes apart en enkele extra's zoals bv. nootjes, caramel, marshmallows... en je roert zelf de gewenste hoeveelheid door je melk. Vergeet zeker geen wafel te proberen, geen klassieke wafel, maar overheerlijk!!

Datum van activiteit: december 2016
Bedank JesterKe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2017 via mobiele applicatie

Warme chocolademelk in Brugge? Die drink je absoluut hier! Ruime keuze uit ontzettend veel zoete lekkernijen (salted caramel, Oreo, marshmallows, etc.) waarmee je je enorme beker warme melk kunt omtoveren tot een unieke 'hot chocolate'. Proef hem na een paar dagen nog steeds ;-)

Datum van activiteit: januari 2017
Bedank angelastastic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2017 via mobiele applicatie

De chocolade melk was heerlijk. Goede prijs kwaliteit in een mooi decor. Maar wel jammer van de kop waar allerlei stukjes van de drink rand waren afgebroken.

Datum van activiteit: januari 2017
Bedank peterrO7834JE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken