“Teleurstellend”

Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
25 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier aan met de verwachting om gezellig te tafelen. Maar al snel bleek dat er toch iets niet klopte. Tussen het aperitief en het eerste voorgerecht zat 1u tijd. Daarna zat er tussen elke gang bijna 1 uur. Blijkt dat ze wachten tot bijna iedereen in het restaurant aangekomen is om de service echt te starten. Je maakt je reservatie best niet te vroeg, anders zit je toch maar te wachten. Bij een gault millau restaurant verwacht je geen enorme porties, maar deze waren echt heel klein. Het eten zelf was lekker, maar zeker ook niet wauw. Heel jammer, voor deze hoge prijs.

Datum van bezoek: juni 2023

6 mei 2023 beoordeeld

En gelukkig is alles nog vertrouwd, met nog meer inspiratie van de chef.
Gastvrije ontvangst.
Verleidelijke amuses.
Super lekker viergangen menu.
Dit is en blijft een top-adres in Brugge.

Datum van bezoek: mei 2023
16 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi vijf gangen menu. Samen met 9 collegas hier een avondvullend heerlijk diner gehad. Jammer dat er geen alcoholvrij bier geserveerd werd. Wachttijden tussen de gerechten vond ik erg lang.

Datum van bezoek: april 2023
9 augustus 2022 beoordeeld

Heerlijk gegeten bij dit restaurant. We werden goed verzorgd en bediend. Het eten was smakelijk en zag er mooi uit. Een prima avond uit eten dus.

Datum van bezoek: juli 2022
29 juli 2022 beoordeeld

Ter gelegenheid van de verjaardag van mijn partner het 4 gangenmenu genomen. Heerlijk! En ook een zeer aangename, hartelijke sfeer.

Datum van bezoek: juli 2022

Reizigers die Bonte B. bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen

In Bonte B. geweest? Deel je ervaringen!