Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eerlijk en heerlijk eten in aangenaam kader.”
Beoordeling van Réliva

Réliva
Geclassificeerd als nr. 14 van 799 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 51 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
Beschrijving: Restaurant Réliva is gesloten tot 30 maart. Kom de nieuwe keuken en de nieuwe inrichting van de zaal bekijken vanaf zaterdag 31 maart. We aanvaarden terug reservaties vanaf 26 maart.
2 weken geleden beoordeeld

Eerlijke producten die heerlijk worden klaargemaakt. Mooie presentaties op het bord. Vriendelijke bediening. Een kaart voor vegetariërs en niet vegetariërs naast elkaar.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (914)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 914 beoordelingen

3 weken geleden beoordeeld

Plaatsen waar je een even lekkere vegetarische schotel kan eten als met vis of vlees zijn helaas zeldzaam in brugge,
Dit restaurant is echter een van de positieve uitzonderingen.
Niet te veel tafels, om iedereen goed te kunnen verzorgen.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 186philippev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was alweer een eindje geleden dat we hier kwamen eten maar wederom was het heerlijk! Je waant je even in een oase van rust te midden van het drukke centrum van Brugge waar lekkere en eerlijke producten worden geserveerd. De smaken zaten helemaal juist en ook de gerechten die aangepast waren aan mijn lactose intolerantie moesten niet inboeten in smaak waarvoor een pluim aan de kokkin.
Ondanks de drukte, warme ontvangst en vriendelijke gastheer.

Een adresje om frequenter te bezoeken!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank BoScherrens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandTour407198, Eigenaar van Réliva, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Beste,

Bedankt voor deze mooie lovende woorden.
Altijd welkom.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Rustige sfeer. We kwamen tot rust in de mooie tuin. Vriendelijke familiale bediening

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank MaeseeleH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandTour407198, Eigenaar van Réliva, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Beste,

Bedankt voor deze lovende en mooie woorden.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Via TripAdvisor terecht gekomen bij dit restaurantje. Het ziet er knus en gezellig uit van binnen. We hadden geluk dat we nog het laatste tafeltje voor 2 konden krijgen. Dit familiebedrijf biedt uitstekende service en de sommelier vertelt met veel passie over zijn wijnen. De geserveerde gerechten zien er goed uit, je ziet dat hier aandacht aan besteed is. Een echte aanrader voor een romantisch avondje dineren in Brugge!!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Ralph93
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GrandTour407198, General Manager van Réliva, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2018

Beste,

Bedankt voor deze lovende woorden en feedback

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Réliva bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Réliva geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding