Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker maar veel te prijzig”
Beoordeling van Pomperlut

Pomperlut
Geclassificeerd als nr. 9 van 832 Restaurants in Brugge
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Pomperlut kreeg goede beoordelingen en we hadden zin in tapas dus reserveerde we een tafel voor twee. De kaart was enorm beperkt en de tapas waren heel duur maar we hadden zin in tapas dus bestelden we vanalles wat. De bediening was heel vriendelijk en het eten was lekker maar echt wel te duur voor wat je kreeg.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank DieterRoosen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (831)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 831 beoordelingen

25 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uiterst vriendelijk en mega verse schotels. Een aangename griekse tint....
jammer dat onze maag gelimiteerd is qua inhoud :-)

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Patrickhereng
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
POMPERLUT, Manager van Pomperlut, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019
Google-vertaling

Thank you for your review, team Pomperlut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2019 beoordeeld

Alles wat hier lazen , klopt ook ! Zeer vriendelijk personeel ( dat viel echt op) , heerlijk zuiderse kaart , prachtige gerechtjes, hele lekkere wijn ! Wij konden eten op terras. Nadat het donker wordt , werd het terras heel leuk verlicht met lichtjes. Een Aanrader ! Wij hebben enorm genoten van dit bezoek ! Alles was perfect ! Proficiat aan team Pomperlut

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Versare21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
POMPERLUT, Manager van Pomperlut, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019
Google-vertaling

Thank you for your great review, team Pomperlut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Hele gezellige sfeer en top bediening. Ook veel vegetarisch op het menu en dus prima voor mij. Zeker de moeite waard!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Ndbxxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2019 beoordeeld

Super lekker eten, zeer vriendelijk personeel, lekkere witte wijn! Super gezellig binnen. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Lara2608
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pomperlut bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Pomperlut geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding