Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super ontdekking ”
Beoordeling van Pomperlut

Pomperlut
Geclassificeerd als nr. 20 van 794 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
8 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk onthaal,het eten heel lekker en voldoende. Bediening was zoals we het graag hebben.....relaxed en tijd tussen voorgerecht- hoofdschotel- dessert. De sfeer is mediterraans .
Voor herhaling vatbaar

Bedank cissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
POMPERLUT, Manager van Pomperlut, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you Cissen, team Pomperlut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (671)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 671 beoordelingen

8 juli 2018 beoordeeld

Gezellig buiten zitten en vriendelijke ontvangst. Prijs kwaliteit veel te duur. Voor een gewone fles huiswijn al 25 euro.... 5,5 euro voor een 1/2 L water. Wat ons het meest stoorde was de meer prijs voor 3 sneetjes stokbrood. Wat volgens ons niet kan daar de prijs van de schotels al behoorlijk prijzig zijn. Weer eens een plaats die Brugge geen eer aan doet....Brugge dure stad!!!!
Jammer.

2  Bedank deschacht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Enorm vriendelijk ontvangen geweest en leuk buiten zitten.
Gestart met een zeer lekkere rode huiswijn en vervolgens tapas gekozen.
Op de website stonden geen prijzen en die vonden we toch wel iets aan de hoge kant (14 euro voor 4 scampi's en 8 euro voor dipsaus waarbij je brood nog moet bijbetalen).
Niettemin was het allemaal super vers en heel lekker.

Bedank 482justined
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten en goede gastvrijheid...
Weet nu ook wat de naam betekend... Paddestoel ;-).
Genoeg keuze en niet zoals in vele restaurants, mosselen, zo standaard in Brugge...
Fijne muziek en ambiance

Bedank DeStokkies
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
POMPERLUT, Manager van Pomperlut, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2018
Google-vertaling

Thank you, team Pomperlut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Via via in dit kleine zaakje terecht gekomen echter hebben we ons dit geen seconde beklaagd.
Super vriendelijke bediening die je op warme wijze onmiddellijk welkom laat voelen.
De starters alsook het hoofdgerecht waren zeer smaakvol en ruim voldoende. Kortom we hebben hier ten volle genoten.
Als we nog eens in Brugge zijn, zullen we zeker terugkeren

Bedank Nicky M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
POMPERLUT, Manager van Pomperlut, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 mei 2018
Google-vertaling

Thank you Nicky, team Pomperlut

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pomperlut bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Pomperlut geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding