Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk pizza”

La Trattoria, Premium Pizza & Italian Wine
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 236 van 832 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 31 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
Beschrijving: Bij La Trattoria draait de essentie rond een lekkere vers gebakken Pizza met ultra dunne bodem, genuttigd samen met een glaasje authentieke Italiaanse wijn. Glutenvrije pizza's zijn eveneens onze specialiteit.
6 juli 2019 beoordeeld

Heel lekkere pizza , dunne krokante bodem met vers ingrediënten beleg , snel bediening . Voor me een top pizza . Zekker terug komen !

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank katerglav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (176)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 176 beoordelingen

22 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Samen met mijn schat hier gegeten. Omdat ik glutenvrij moet eten kregen wij dit als tip. Het is er geweldig je kan er overheerlijk pizza eten

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank nielle2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Correcte bediening, super vers zoals het hoort. Parma en Napoli large zijn aanraders. Lekkere rode huiswijn.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank filip2704
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere pizza’s in La Tattoria! Ruime keuze en rijkelijk belegd! Aangenaam dat je zelf je pizza kan samenstellen want onze jongste is nogal kieskeurig. Doen we zeker nog eens!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank EvelienT50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet overtuigd van het restaurant..Pizza's heel gewoontjes.. Een kanjer van een hond die in de zaak vertoeft (is dit oké voor het voedselagentschap ? ) en de uitbater die je geen blik gunt.. Voor mij niet voor herhaling vatbaar ..

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 662filipv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Trattoria, Premium Pizza & Italian Wine bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In La Trattoria, Premium Pizza & Italian Wine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding