Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Historium Brugge te ontdekken
vanaf 16,20 US$
Meer info
vanaf 22,60 US$
Meer info
vanaf 25,50 US$
Meer info
Beoordelingen (3.083)
Beoordelingen filteren
3.083 resultaten
Waardering van reizigers
1.166
1.020
429
235
233
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.166
1.020
429
235
233
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
54 - 59 van 3.083 beoordelingen
Beoordeeld op 17 november 2017

Mooie tentoonstelling, experience. Brengt je terug naar de gouden eeuwen van Brugge. Zeer goed opgebouwd en prachtig verteld en in beeld gebracht. De VR-experience moet je ook zeker meenemen. En aan het eind naar het Duvelorium!

Bedank Zwarte_Leeuw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentCool1435, Manager van Historium Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2017

Beste ZwarteLeeuw,

Alvast bedankt voor uw beoordeling op TripAdvisor. Het doet ons deugd om te horen dat u een leuke ervaring had in zowel Het Historium, de Virtual Reality en Het Duvelorium.
We hopen u nog eens te mogen verwelkomen in de toekomst.

Met Vriendelijke Groeten

Laurent Cool
Duty & Duvelorium Manager
Historium

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017 via mobiele applicatie

Mooi verhaal maar veel geld voor zo'n kort bezoek.
Wij waren er tegen opening, weinig volk en alles verliep zeer vlot

Bedank kimberlyvc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentCool1435, Manager van Historium Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2017

Beste Kimberly,

Bedankt voor uw beoordeling op TripAdvisor.
Het doet ons plezier dat uw bezoek vlot verlopen is.
We zullen de beoordeling meenemen in de toekomst gezien we elke dag streven naar topkwaliteit en service met Het Historium.

Met Vriendelijke Groeten

Laurent Cool
Duty & Duvelorium Manager
Historium

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017

Het historie biedt in een aantal taferelen een doorkijk naar het middeleeuwse Brugge. Je krijgt een beter begrip hoe belangrijk deze stad in de middeleeuwen was. Voor kinderen en voor volwassenen.

Bedank Piet V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentCool1435, Manager van Historium Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2017

Beste Piet,

We willen uw hartelijk bedanken voor de reactie op TripAdvisor.
Hopelijk kunnen we u binnenkort nog eens verwelkomen.

Met Vriendelijke Groeten

Laurent
Duty & Duvelorium Manager
Historium

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2017 via mobiele applicatie

Zeker de moeite waard wel wat prijzig ! Voor kinderen ook erg leuk om te zien (spannend). Mooi uitzicht over de markt .

Bedank Mario M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LaurentCool1435, Manager van Historium Brugge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2017

Beste Mario,

Alvast bedankt voor uw reactie op TripAdvisor.
Het doet ons plezier om te horen dat u en uw familie een geslaagd bezoek hadden bij ons.

Met Vriendelijke Groeten

Laurent Cool
Duty & Duvelorium Manager
Historium

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2017

Je ziet dat er veel moeite voor gedaan is, zeer origineel voor Brugge!
Toch, voor de prijs had ik net iets meer van de toer verwacht.
Er werd niet zozeer veel over de geschiedenis verteld in het filmpje, eerder een mooi liefdesverhaal.
Ik bleef wat op mijn hoger zitten qua info.
Wat wel super is, is het cafe die verbonden is na de voorstelling. Deze is ook zonder voorstelling te bezoeken!

Bedank JanaStubbe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken