Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 209
Expedia.com
US$ 192
Volledig restitueerbaar voor zo 10 dec.
Word beloond met One Key
Hotels.com
US$ 192
Volledig restitueerbaar voor zo 10 dec.
Word beloond met One Key
StayForLongUS$ 213
PricelineUS$ 209
Orbitz.comUS$ 192
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (888)
Beoordelingen filteren
888 resultaten
Waardering van reizigers
335
338
155
34
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
335
338
155
34
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 888 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juni 2022

Last minute booking, zeer vriendelijke en behulpzame man met gevoel voor humor. Zeer nette kamer met alle comfort en prachtig uitzicht. Onbijt was inorde in een zeer mooie onbijtzaal. Wij komen zeker terug!
29/06-30/06

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bimmerboi
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 mei 2022 via mobiele applicatie

Fantastische locatie (midden in het centrum), uitstekende bedden en (op aanvraag bij het hotel) parkeren op 100 meter afstand. Rustige kamer aan de binnenplaats (bij reserveren om gevraagd).
Wat wil je nog meer? De prijs is alleszins redelijk.

Kamertip: Vraag olm een kamer aan de gracht of aan de binnenplaats. Reserveer een parkeerplaats.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Paul_en_Corrie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 februari 2022

Wij hebben met de jaarwisseling en de dag daarna in dit hotel overnacht. Bij aankomst ontdekten wij al dat onze kamer niet gelijk was aan de foto die op de boeking staat i.p,v canal view zaten wij aan de straatzijde. De foto misleid dus de uiteindelijke boeking. De receptie bevestigde dit en wij werden terug verwezen naar Booked.net. Bij thuiskomst zijn wij hierover in contact geweest met de organisatie maar de klacht werd niet overgenomen.
Het zou mooi zijn geweest als het hotel hier het adequater in had gehandeld. En booked. net weet heel goed het exacte prijsverschil als commissie te innen.

Kamertip: Let op de foto en de uiteindelijke bevestiging bij he boeken
Datum van verblijf: januari 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 40annetd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juli 2021

Een droom met uitzicht op het kanaal, een authentieke belevenis van de stad Brugge. Kamer ruim, zeer verzorgd, heerlijke bedden en mooie en propere badkamer. En zo heerlijk rustig, uitstekende service, kom graag terug!

Kamertip: Beste met view op het canal
Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 juni 2021

Positieve:
Zeer vriendelijk personeel
Goed alternatief voor ontbijt tijdens corona
Goeie ligging, volledig in het stadscentrum

Negatief:
Kamers waren ouderwets
Als de gordijnen open waren konden de buren mee binnen kijken.

Datum van verblijf: april 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JensM1380
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken