Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 129
Hotels.com
€ 126
Volledig restitueerbaar voor zo 25 feb.
Word beloond met One Key
Agoda.com
€ 117
Meerdere manieren om te betalen
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Matjies
1
Last minute
Beoordeling van Hotel Bourgoensch Hof
30 jun 2022 beoordeeld
Last minute booking, zeer vriendelijke en behulpzame man met gevoel voor humor. Zeer nette kamer met alle comfort en prachtig uitzicht. Onbijt was inorde in een zeer mooie onbijtzaal. Wij komen zeker terug!
29/06-30/06
Datum van verblijf: juni 2022Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 237
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 237
  • Expedia.com
    € 238
  • Priceline
    € 237
0.0 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Booking.com
€ 155
  • Hotels.com
    € 155
  • Agoda.com
    € 129
  • Expedia.com
    € 155
0.2 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 227
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 217
  • Agoda.com
    € 214
  • Expedia.com
    € 223
0.1 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 202
  • Expedia.com
    € 203
  • Hotels.com
    € 187
  • travelup.com
    € 204
0.1 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 175
€ 170
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 175
  • Expedia.com
    € 175
  • Priceline
0.4 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Booking.com
€ 173
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 172
  • Agoda.com
    € 145
  • Expedia.com
    € 174
0.4 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 358
  • Expedia.com
    € 358
  • Agoda.com
    € 300
  • Hotels.com
    € 323
0.5 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 183
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 183
  • Lol.travel
0.3 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Booking.com
€ 152
  • Expedia.com
    € 152
  • Lol.travel
    € 144
  • Hotels.com
    € 152
0.2 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Zwembad
Booking.com
€ 148
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 130
  • Agoda.com
    € 127
  • Expedia.com
    € 137
0.2 km van Hotel Bourgoensch Hof
Gratis wifi
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordelingen (891)
Beoordelingen filteren
891 resultaten
Waardering van reizigers
337
338
155
35
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
337
338
155
35
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 891 beoordelingen
Beoordeeld op 14 mei 2022 via mobiele applicatie

Fantastische locatie (midden in het centrum), uitstekende bedden en (op aanvraag bij het hotel) parkeren op 100 meter afstand. Rustige kamer aan de binnenplaats (bij reserveren om gevraagd).
Wat wil je nog meer? De prijs is alleszins redelijk.

Kamertip: Vraag olm een kamer aan de gracht of aan de binnenplaats. Reserveer een parkeerplaats.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Paul_en_Corrie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 februari 2022

Wij hebben met de jaarwisseling en de dag daarna in dit hotel overnacht. Bij aankomst ontdekten wij al dat onze kamer niet gelijk was aan de foto die op de boeking staat i.p,v canal view zaten wij aan de straatzijde. De foto misleid dus de uiteindelijke boeking. De receptie bevestigde dit en wij werden terug verwezen naar Booked.net. Bij thuiskomst zijn wij hierover in contact geweest met de organisatie maar de klacht werd niet overgenomen.
Het zou mooi zijn geweest als het hotel hier het adequater in had gehandeld. En booked. net weet heel goed het exacte prijsverschil als commissie te innen.

Kamertip: Let op de foto en de uiteindelijke bevestiging bij he boeken
Datum van verblijf: januari 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 40annetd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 juli 2021

Een droom met uitzicht op het kanaal, een authentieke belevenis van de stad Brugge. Kamer ruim, zeer verzorgd, heerlijke bedden en mooie en propere badkamer. En zo heerlijk rustig, uitstekende service, kom graag terug!

Kamertip: Beste met view op het canal
Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 juni 2021

Positieve:
Zeer vriendelijk personeel
Goed alternatief voor ontbijt tijdens corona
Goeie ligging, volledig in het stadscentrum

Negatief:
Kamers waren ouderwets
Als de gordijnen open waren konden de buren mee binnen kijken.

Datum van verblijf: april 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JensM1380
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 april 2021 via mobiele applicatie

Wij hebben 2 nachten verbleven in dit hotel, in kamer 233 ( dit is de kamer met het uitstekende raam aan de voorkant).
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en werden we vlot doorverwezen naar onze kamer. Deze was mooi ruim net zoals de badkamer. Alles was netjes gekuist bij aankomst. Het bed lag zeer comfortabel en als je een bad wou nemen was er snel warm water en warm genoeg. Het bad lag ook comfortabel. Wij hadden ook de optie van ontbijt genomen en deze was zeker in orde! Per persoon kregen we 6 broodjes/koeken, een thee of koffie en een drankje. De man zei ook dat we zeker mochten terug komen voor meer. Ook lagen er suggesties voor take away om savonds te eten . ( Arthie’s en La Gondola zijn zeker aanraders)
Zeer goede locatie!

Wij geven dit hotel een mooie 4/5.
De reden waarom we geen 5/5 geven is omdat het qua afwerkingen hier en daar wat beter gedaan kon worden in de kamer.
We misten een hoog tafeltje om aan te diner in de kamer ( door COVID)
Handdoeken waren hard.
Toilet was te hoog geplaatst.

Overall: prijs/kwaliteit was dit zeker in orde.

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GillesV1994
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken