Expedia.comUS$Ā 190
TripadvisorUS$Ā 190
Orbitz.comUS$Ā 190
Agoda.comUS$Ā 190
Beoordeeld op 29 augustus 2022 via mobiele applicatie

Wat een leuk hotel. Fantastische ligging. En hele goede service. Kamer super schoon. En goed ontbijt. Ik zou hier zeker naar terug gaan als ik weer naar Brugge ga.

Onze kamer zat wel aan de doorlopende weg. As je met de ramen open slaapt geeft dat wat herrie.

Kamertip: Parkeerplaatsen genoeg. Maar als je elektrisch rijd zorg dan of dat je een pas aanvraagt of eerst laad op straat.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 20 juni 2022 via mobiele applicatie

Fijne plek vor een hotel, hartje centrum. Mooie moderne goed uitgeruste kamers. Goed ontbijt, erg goede persoonlijke service. Ik wilde graag Earl Grey thee, die was er jammer genoeg niet. De eigenaresse wist toch voor mij Earl Grey re regelen. En voor het ontbijt een dag later stond lag de thee al klaar. Super!

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 27 november 2021

Prachtig boutique hotel met perfecte ligging. Overdekte parkeergarage en de Brugse Grote Markt op een steenworp afstand. Zeer vriendelijke en persoonlijke service van de eigenaresse, alsmede het beste glutenvrije ontbijt wat wij tot op heden in Belgiƫ gezien hebben!

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 23 juli 2021

Hotelontvangst was zeer geslaagd, doch wat de kamer betrof, deze zou als laatste een renovatie gehad hebben, wat in onze ogen niet het geval was. Heel wat puntjes die te verbeteren waren. Qua vriendelijkheid top. Veel lawaai aan straatkant.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 19 juli 2020

Gekozen voor Alegria vanwege de ligging, naast de Biekorf garage. En vanwege de persoonlijke benadering. Een kleinschalig, knus, mooi recent verbouwd hotel met leuke winkel inclusief. Met een fijne ambiance en zeer prettige eigenaresse. Onze kamer was op de 1e verdieping met leuk uitzicht op de mooie achtertuin en daar ook ontbeten in de zon. De Covid19 maatregelen worden zeer strikt gehanteerd wat prettig is.

Datum van verblijf: juli 2020
Veronique De Muynck, Owner van Hotel Alegria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2021

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie review. Ondanks de maatregelen pogen wij steeds
onze hotelgasten maximaal te laten genieten. Fijn dat we hierin geslaagd zijn!

Mvg
Receptie Hotel Alegria ***