“Prachtig (boeken) paradijs met heerlijk eten”
Beoordeling van Books & Brunch

Books & Brunch
Geclassificeerd als nr. 24 van 761 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 20
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Reserveringen
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Reserveringen
10 februari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een prachtig, gezellig tentje. Erg knus ingericht en een paradijs voor boekenwurmen en mensen die van heerlijk (bio) food houden. We hebben genoten

Datum van bezoek: februari 2022

28 januari 2022 beoordeeld

Voor iemand die van lekker eten houdt en boeken liefhebber is , is dit een waar paradijs.
Wij hebben hier zeer lekker gegeten en terwijl ook nog een 8-tal leuke boeken gekocht. Hier komen we zeer zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2022
16 september 2021 beoordeeld

Heel vriendelijk personeel - een lach, een groet, een blij gezicht :)

Gerechten worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren, medische situaties, zwangerschap, ...

De uitbater zoekt mee naar alternatieven, informeert zich over specifieke voedselallergieën, ..

Voor iedereen een aanrader!
Gezellig zitten, zowel binnen als buiten.

Eten wordt mooi gepresenteerd, goeie hoeveelheid, verzorgd samengesteld!

Wij komen terug :)

Datum van bezoek: september 2021
Deroo_Jos, Eigenaar van Books & Brunch, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2021

Bedankt!! Het is de perfecte titel... ;-)

7 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker en uitgebreid ontbijten in een toffe zaak! Alles was kraakvers en de bediening was vriendelijk. Enig minpuntje is dat het nogal prijzig is.

Datum van bezoek: juli 2021
5 oktober 2020 beoordeeld

Zaterdag 3/10 vriendinnen ontbijt,was weer dik in orde verse producten, veel boeken en met de gratis boek actie, nog een leuk boek mee naar huis. Vriendelijk, tijd voor een babbeltje. Place to he.

Datum van bezoek: oktober 2020

Reizigers die Books & Brunch bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen

In Books & Brunch geweest? Deel je ervaringen!