Geweldige B&B in hartje van Brugge. Alles op loopafstand te bereiken. Mooi huis, mooie schone kamers met zalige boxsprings, ruime prive badkamer en heerlijk ontbijt, met vriendelijke eigenaren. Toppertje!
- Gratis wifi
- Zwembad
- Roomservice
- Bar/lounge
Perfect gelegen B&B in het hartje van Brugge in een bijzonder stijlvol herenhuis. Lut ontvangt je op een hartelijke, informele wijze, alles heel ongedwongen en sympathiek. De kamers zijn ruim, goed uitgerust en een heerlijk groot bed. Badkamer is netjes, alles voorhanden. Ontbijt is opnieuw zoals je het verwacht, alles vers en lekker. Aanrader!
Wat een geweldige b&b in het hartje van het overweldigende Brugge. We hebben genoten van de enorme gastvrijheid en van de ontzettend mooie kamer. Ontbijt was heel uitgebreid en netjes verzorgd. Tips van de gastvrouw Lut waren erg leuk. We komen snel nog eens terug.
Super ontvangen door Lut. De kamer was erg proper en voorzien van alle gemak. Het ontbijt was lekker en erg uitgebreid; voor ieder wat wils. Dit alles aan een goede prijs middenin het centrum van Brugge!
We verbleven onlangs bij Setolas in Brugge.
Ik kan zeggen dat Lut de beste gastvrouw is geweest dat we ooit hadden.
Niet omdat dat nodig was, maar omdat dat ze zo is.
De plek heeft een perfecte locatie, de kamers zijn groot en zeer schoon.
En ja, is Lut's ontbijt geen legende, het is Ʃcht geweldig.
We kunnen alleen maar de plek als perfect beschrijven.