Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van La Gondola

La Gondola
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 173 van 737 Restaurants in Brugge
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 28 US$
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
28 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten.
Focaccia was ontzettend lekkere pizza Margarita zonder kaas. Goede tomatensoep. Lasagna aanrader en ook de pasta carbonara. Kortom we hebben prima gegeten. En alles snel op tafel. Top!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Linda1182015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (682)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 682 beoordelingen

30 november 2019 beoordeeld

Een goed Italiaans restaurant met lekkere suggesties en goeie wijnen . Its always a pleasure to come visit you ! Dankjewel!

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DajoDaene
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel aangenaam, niet te lang wachten en heel lekker eten. We komen hier zeker terug. Was de tweede keer dat wij hier kwamen

Datum van bezoek: november 2019
Bedank RikvanWaregem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2019 beoordeeld

Aangenaam kader, lekker eten en een nette bediening. Alles wat je zoekt tijdens een uitje onder goeie vrienden

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Marian198402
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echte aanrader met verse producten en echte Italianen aan de stoof en bediening . Patron helpt mee in de zaal ,supertof en lekker

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank JoseT1508
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Gondola bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In La Gondola geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding