Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 173
Expedia.comUS$ 173
Hotels.comUS$ 174
PricelineUS$ 174
Vio.comUS$ 174
Orbitz.comUS$ 174
Agoda.comUS$ 174
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (769)
Beoordelingen filteren
769 resultaten
Waardering van reizigers
491
223
46
5
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
491
223
46
5
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 769 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2020

Gezellig familie hotel met een bijzondere uitstraling. Kamer & badkamer waren schoon en comfortabel en leuk ingericht. Het 2 persoon bed lag heerlijk en ook over het ontbijt hadden we niets te klagen.
Groot pluspunt vh hotel is de ligging: op slechts 5 minuutjes lopen van de markt van Brugge. De auto bij het hotel parkeren kán (tegen betaling & vooraf reserveren), maar wij vonden het handiger om de auto in een nabij gelegen parkeergarage te zetten.
Een heel klein minpuntje tijdens ons bezoek: de twee parkietjes in de mooie kooi naast de receptie begonnen op beide dagen wel erg vroeg met kwetteren..om 07.00 uur

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank berryd646
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 januari 2020

Vriendelijk personeel, mooie en schone kamer! Het ontbijt was goed, voor ieder wat wils en verse bonen koffie. We hadden voor 18€ per nacht een parkeerplaats in het hofje van het hotel. De ligging van het hotel is perfect, je loopt zo het oude centrum in. Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank TamenJac
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 februari 2019 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel is Patritius! Het ligt op korte loopafstand van het hart van Brugge.
Het pand is erg mooi en goed onderhouden.
De kamers zijn ruim en voorzien van alle gemakken (airco, mini bar, koffie en thee faciliteiten, gratis wifi etc...).

Een plek om nog eens naar terug te komen!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Reuf
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2018

je gaat er even tussenuit en boekt een hotel, wij dus ook en wat blijkt wat een mooie kamer en een ambiance, in een zeer oud pand (onder monumentenzorg) wat smaakvol is ingericht en een rust uitstraalt, kortom: heerlijk, wat een genot in de mooie stad Brugge en dan dit werkelijk klasse hotel, chapeau

Datum van verblijf: september 2018
1  Bedank Jos L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 mei 2018

Hier geweest met heel mijn familie, wat een prachtig hotel, kamers heel mooi, heel proper, mooie tuin, de mensen aan de receptie waren heel aardig en heel erg behulpzaam, het ontbijt was heerlijk, lekkere koffie, lekker eitje, keuze genoeg. de ligging is ook heel dicht bij het centrum, enige minpuntje is de parking weinig plaats, niet geschikt voor ons minibusje en wel duur, maar dit is brugge, wij zijn op de gratis parking buiten de ring gaan staan, geen probleem en afstand valt reuze mee. in stad helaas geen parkings voor minibusjes (ondergrondse te laag)

Kamertip: enkel in het oude gedeelte een lift maar deze kamers waren ook super mooi
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank lieve n
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken