Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Word beloond met One Key
Booking.com
€ 106
Hotels.com
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Jos L
73
dagje weg, en dan.........................
Beoordeling van Hotel Patritius
5,0 van 5 bollen2 okt 2018 beoordeeld
je gaat er even tussenuit en boekt een hotel, wij dus ook en wat blijkt wat een mooie kamer en een ambiance, in een zeer oud pand (onder monumentenzorg) wat smaakvol is ingericht en een rust uitstraalt, kortom: heerlijk, wat een genot in de mooie stad Brugge en dan dit werkelijk klasse hotel, chapeau
Datum van verblijf: september 2018
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 166
  • Expedia.com
    € 155
  • Agoda.com
    € 131
  • Hotels.com
    € 155
0.2 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 336
€ 319
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 336
  • Expedia.com
    € 336
  • Priceline
    € 319
0.4 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Booking.com
€ 120
  • Expedia.com
    € 130
  • Agoda.com
    € 114
  • Hotels.com
    € 140
0.4 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 157
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 157
  • Vio.com
    € 140
  • Expedia.com
    € 157
0.6 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Zwembad
Booking.com
€ 138
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 149
  • Agoda.com
    € 113
  • Hotels.com
    € 149
0.6 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 132
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 135
  • Agoda.com
    € 115
  • Hotels.com
    € 157
1.0 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Bar/lounge
Hotel facade - castle
Booking.com
€ 161
Volledig restitueerbaar
  • travelup.com
    € 170
  • Vio.com
    € 145
  • Expedia.com
    € 173
0.7 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Restaurant
Charming double
Booking.com
€ 97
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 102
  • Agoda.com
    € 87
  • Hotels.com
    € 113
0.4 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 186
  • Expedia.com
    € 202
  • ZenHotels.com
    € 179
  • Hotels.com
    € 202
0.4 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 74
€ 70
  • ibis Budget
    € 72
  • Expedia.com
    € 70
  • Hotels.com
    € 70
1.7 km van Hotel Patritius
Gratis wifi
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordelingen (772)
Beoordelingen filteren
772 resultaten
Waardering van reizigers
493
224
46
5
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
493
224
46
5
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 772 beoordelingen
Beoordeeld op 22 mei 2018

Hier geweest met heel mijn familie, wat een prachtig hotel, kamers heel mooi, heel proper, mooie tuin, de mensen aan de receptie waren heel aardig en heel erg behulpzaam, het ontbijt was heerlijk, lekkere koffie, lekker eitje, keuze genoeg. de ligging is ook heel dicht bij het centrum, enige minpuntje is de parking weinig plaats, niet geschikt voor ons minibusje en wel duur, maar dit is brugge, wij zijn op de gratis parking buiten de ring gaan staan, geen probleem en afstand valt reuze mee. in stad helaas geen parkings voor minibusjes (ondergrondse te laag)

Kamertip: enkel in het oude gedeelte een lift maar deze kamers waren ook super mooi
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
3  Bedank lieve n
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 februari 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel op een centrale locatie. Restaurants, winkels en bezienswaardigheden bevinden zich allemaal op loopafstand. Parkeergarages zijn ook op loopafstand van het hotel en goed betaalbaar. Eigenaren zijn heel vriendelijk, kamer was mooi en schoon met een fijn bed. Bij een volgend bezoek aan Brugge boeken we zeker weer dit hotel.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank millyloch
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 februari 2018 via mobiele applicatie

Via tripadvisor hier terecht gekomen. Een prima, centraal gelegen hotel. De auto kun je, tegen € 8,90 per dag, op 5 min lopen parkeren bij ‘t Pandereitje( moet je op zaterdag wel even 15 min wachten voor de slagboom ivm drukte). De kamer zijn zeer netjes en zien er koloniaal uit. Lekker gezellig. Het ontbijt is prima. Niet extra’s maar ook niks minder. Voldoet goed. Het echtpaar, de eigenaren, zijn heel gastvrij en vriendelijk. Als ik terug ga naar Brugge en ik kan voor deze prijs boeken ga ik hier meteen naar toe. Het is prijs/kwaliteit top!!!

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank KapperFrank
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 augustus 2017

Het hotel is gelegen in het historisch centrum van de stad. ( 2 straten verwijderd van de Vismarkt)
Je kan dus best tijdig parking aan het hotel reserveren indien je dat wenst want die is beperkt. Het alternatief was openbare parking " 't Pantreitje" (nabij oude gevangenis) op 5 minuten stappen van het hotel en in feite niet duur.Vanaf het hotel bereik je de bezienswaardigheden van Brugge dus makkelijk te voet. In het hotel was het fijn om na een vermoeiende dag de lijn door te trekken en in prachtig pand tot rust te kunnen komen. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker.

Kamertip: Ik had een superior kamer aan de straatzijde en had er een goede nachtrust.(totaal geen lawaai).
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank AGOVV
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juni 2017 via mobiele applicatie

Wij hebben erg genoten van onze ruime propere kamer met de nodige faciliteiten waaronder een goede matras in dit mooie historische pand.
Het hotel is zeer centraal gelegen in een rustige buurt.
De uitbaters zijn erg attent en zeer klantvriendelijk en staan steeds ter beschikking van de gasten.
In België hebben we nog lekkere warme bakkers en zelden komen wij nog verse broodjes tegen in de hotels wat we jammer vinden maar anderzijds begrijpen we wel dat dit niet altijd een haalbare kaart is.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bobat19
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken