Wes
Tilburg, Nederland

Hotel Jan Brito is Brugge!

Beoordeling van Hotel Jan Brito
4,0 van 5 bollen8 mrt 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Hotel Jan Brito ligt op een uitstekende locatie en het verblijf is ook zeer aangenaam. Het hotel past perfect voor waar Brugge voor staat of uitstraalt. Gastvrijheid is top!

Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt of van de sauna, maar andere gasten hebben we vernomen dat het prima in orde is.
Datum van verblijf: maart 2020
0.8 km van Hotel Jan Brito
Roomservice
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 4 maart 2020 via mobiele applicatie

Supergezellig verblijf gehad! Heel mooi hotel, propere en grote kamers, alles zeer goed verzorgd. Personeel is enorm hulpvol en enorm vriendelijk. Ontbijt zeer goed verzorgd.
Kamers wel iets aan de duurdere kant

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 23 februari 2020

2 nachten gebleven. Hotel heeft geen eigen parking mar een parkeergarage in de buurt waar je 14 euro per dag betaald op zich prima voor de binnen stad van Brugge. Personeel is vriendelijk. Ontbijt hebben wij niet geboekt, 18 euro per dag per persoon vonden wij te veel. Er zijn veel leuke bakkerijtjes in dd buurt. De kamer die wij hadden was qua grootte prima. Badkamer was wel een probleem, rechtop douchen was niet mogelijk wegens het schuine dak. Douchen moest dus zittend in bad. Omdat het een oud hotel is, hadden wij veel houten balken in de kamer. Uiteraard brengt dat een bepaalde geur met zich mee al vonde n wij dit wel erg storend. We hebben dus eerst het raam een paar uur open gelaten, al hielp dat niet heel erg. Daarnaast waren we allebei snipverkouden, waarschijnlijk door die muffe lucht in combinatie met het stof. Het bed was verder super, we hebben goed geslapen. Hotel is erg gehorig. Het is leuk om in een historisch pand te slapen maar wij boeken de volgende keer een 'normaal hotel.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 9 oktober 2019

Mooie stad, heel goed om te voet te verkennen.
Hotel Jan Brito is een leuk hotel dicht bij het centrum van de stand. Het beschikt over gerieflijke kamers, die mett een lift te bereiken zijn. Een parkeergarage is vrij dicht bij. Het hotel beschikt niet over parkeeraccommodatie.

Datum van verblijf: september 2019
Hotel Jan B, Eigenaar van Hotel Jan Brito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2019

Dag Gerard,

Bedankt voor uw verblijf in Hotel Jan Brito en het delen van uw ervaring met andere reizigers.

De centrale ligging, op wandelafstand van alle bezienswaardigheden, en in de buurt van 2 publieke parkings, is een van onze grootste troeven.

met vriendelijke groeten,

Betty Devos

Beoordeeld op 5 september 2019

Voor ons drie jarig huwelijk en mini-babymoon (31 weken zwanger) hadden mijn man en ik een overnachting geboekt in Hotel Jan Brito.
Wij keken onwijs uit naar een romantisch weekend met z'n tweeen.
Helaas werd mijn man gisterochtend met spoed opgenomen in het ziekenhuis na ernstige onverklaarbare pijnen. Artsen van alle afdelingen hebben ons bezocht en pas na plotselinge hoge koorts en een derde buikecho werd de oorzaak gevonden. Mijn man is vandaag geopereerd en moet nog zeker 3 tot 5 dagen in het ziekenhuis blijven.
Hotel Jan Brito is echter op geen enkele manier bereid om ons op een gastvriendelijke of uberhaupt menselijke manier te helpen met het annuleren of verplaatsen van wat een bijzonder en liefdevol weekend had moeten worden.
Ik ben onwijs teleurgesteld in de zakelijke hardheid van het management van Hotel Jan Brito. Uiteraard hadden wij veel liever dit weekend in een mooie hotelkamer doorgebracht dan in een kille ziekenhuiskamer met TL-licht en infusen.
Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk dat er niet even vanuit een empathisch perspectief word meegedacht. Het maakt deze 48 uur van onzekerheid en stress nog wat verdrietiger.

Datum van verblijf: september 2019
Hotel Jan B, Eigenaar van Hotel Jan Brito, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2019

Beste Mevrouw,

Zoals eerder meegegeven leven wij uiteraard mee in dergelijke situaties en wensen wij de persoon in kwestie veel beterschap.
Echter betekent dit niet dat gemaakte afspraken zomaar teniet gedaan worden. Late annulaties worden aangerekend conform de voorwaarden. Let wel, hotels rekenenen deze kosten niet aan om mensen op kosten ten jagen of zo. Annulatie vergoedingen zijn in het leven geroepen omdat hotelmedewerkers werk- en loonzekerheid zouden kunnen genieten. Het is trouwens zo dat annulatiekosten teruggevorderd kunnen worden via de reisverzekering. We staan onze gasten steeds bij in het bezorgen van de juiste documenten hiervoor, helaas wou u hiermee niet instemmen.

Wij hopen dat u man intussen helemaal genezen en wensen u graag beide te feliciteren met de nakende geboorte van uw baby.

Beoordeeld op 27 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hotel, op loopafstand van het gezellige centrum. We verbleven op de begane grond met tuindeur naar de binnenplaats. Prima ontbijt en vriendelijk personeel. Zeer geschikt voor een steden trip. Zelf geen gebruik gemaakt van de wellness maar we komen zeker terug in de winter om daar ook van te kunnen genieten

Datum van verblijf: augustus 2019