2 nachten gebleven. Hotel heeft geen eigen parking mar een parkeergarage in de buurt waar je 14 euro per dag betaald op zich prima voor de binnen stad van Brugge. Personeel is vriendelijk. Ontbijt hebben wij niet geboekt, 18 euro per dag per persoon vonden wij te veel. Er zijn veel leuke bakkerijtjes in dd buurt. De kamer die wij hadden was qua grootte prima. Badkamer was wel een probleem, rechtop douchen was niet mogelijk wegens het schuine dak. Douchen moest dus zittend in bad. Omdat het een oud hotel is, hadden wij veel houten balken in de kamer. Uiteraard brengt dat een bepaalde geur met zich mee al vonde n wij dit wel erg storend. We hebben dus eerst het raam een paar uur open gelaten, al hielp dat niet heel erg. Daarnaast waren we allebei snipverkouden, waarschijnlijk door die muffe lucht in combinatie met het stof. Het bed was verder super, we hebben goed geslapen. Hotel is erg gehorig. Het is leuk om in een historisch pand te slapen maar wij boeken de volgende keer een 'normaal hotel.