Patty_Rik
Kortrijk, Belgiƫ

Leuk hotel vlakbij het centrum van Brugge

Beoordeling van Hotel Aragon
4,0 van 5 bollen28 jul 2024 beoordeeld
We verbleven van donderdag tot en met zondag in Hotel Aragon.
We werden heel vriendelijk onthaald door de receptiemedewerkers.
De parking van het hotel was volzet, dan maar de wagen geparkeerd in Interparking Biekorf, wat vlakbij het hotel ligt.
We kregen kamer 105, net naast de lift, maar dit was zeker niet storend.
De kamers zijn eerder klein, maar voor een citytrip naar Brugge heeft men niks groters nodig.
Er was een grote kluis op de kamer, koffiefaciliteiten, minibar en airco.
De badkamer was ok, enkel zouden wij opteren voor een douche ipv een baddouche.
Moesten we misschien aangevraagd hebben?
De kleerkast is aan de linkerkant moeilijk bereikbaar door het bureautje dat vlakbij staat.
Het ontbijt was royaal en lekker.
Het hotel ligt vlakbij de Grote Markt, wat heel leuk is want van daaruit kan je alle kanten op.
Datum van verblijf: juli 2024
4,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiƫne
Gereageerd 30 jul 2024
Beste Rik,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn verheugd te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en dat u onze locatie nabij het centrum van Brugge heeft gewaardeerd.

Onze excuses voor het ongemak met de hotelparking, maar we zijn blij dat u een gemakkelijke oplossing vond met de publieke parking Biekorf. Het is fijn om te horen dat de kamer, ondanks de locatie naast de lift, niet storend was en dat de voorzieningen zoals de kluis, koffiefaciliteiten, minibar en airco naar wens waren.

De badkamers hebben hoofdzakelijk baden met douche, we hebben 2 kamers met walk-in douche. Dus bij een volgend verblijf kan u hier zeker om vragen.

Het doet ons plezier dat u genoten heeft van ons royale en lekkere ontbijt en dat onze centrale ligging uw verblijf in Brugge nog aangenamer heeft gemaakt.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Hotel Aragon!

ā‚¬Ā 182
    ā‚¬Ā 96
1.6 km van Hotel Aragon
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 9 juni 2024 via mobiele applicatie

De medewerkers van het hotel zijn gast vriendelijk. De kamer was schoon en de bedden prima. Het ontbijt was zeer goed verzorgd en er werd bij binnenkomst van de ruimte gelijk koffie aangeboden. De ligging van het hotel is vlak bij de markt Kortom een prima hotel.

Datum van verblijf: juni 2024
Marie De Plancke, General Manager van Hotel Aragon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2024

Beste AadFenny,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het doet ons een plezier te lezen dat u de kamers schoon vond en de bedden in orde. Ook voor het ontbijt zetten we steeds ons beste beentje voor en het is aangenaam te zien dat dit geapprecieerd wordt.

Hopelijk tot een volgende keer?

Beoordeeld op 29 mei 2024

Mooi fijn hotel dicht bij het centrum van Brugge. Kamers zijn netjes met alles wat nodig is. Ontbijt buffet is ruim in assortiment en van goede kwaliteit. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. In dezelfde straat van het hotel is een parkeergarage waar je de auto goed en veilig kan parkeren tegen een redelijke prijs.

Kamertip: Parkeren kan in de parkeergarage vlak naast het hotel.
Datum van verblijf: mei 2024
Marie De Plancke, General Manager van Hotel Aragon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2024

Beste Departure819202,

Hartelijk dank voor uw lovende review. We zijn blij om te horen dat u ons hotel mooi en fijn vond, en dat u de locatie in het centrum van Brugge waardeerde. Het is fijn om te weten dat de kamers aan uw verwachtingen voldeden en dat u tevreden was met ons uitgebreide en kwalitatieve ontbijtbuffet.

Daarnaast waarderen we uw complimenten over ons vriendelijke en behulpzame personeel. We streven er altijd naar om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden.

We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 20 mei 2024

Hotel zeer goed gelegen en rondom vol restaurantjes. Personeel heel vriendelijk. Wij hebben bij aankomst een upgrade voor de kamer gekregen. Fantastisch ontbijt met enorme keuze. Parking voor de wagen. Een echte aanrader met veel wandel mogelijkheden

Kamertip: Een aanrader om Brugge te ontdekken op 200 meter van het centrum
Datum van verblijf: mei 2024
Marie De Plancke, General Manager van Hotel Aragon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2024

Beste 737jeanclaudec,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Het is fijn dat onze gunstige ligging en de nabijheid van restaurants aan uw verwachtingen voldeden. We zijn ook blij dat u tevreden was met de vriendelijkheid van ons personeel en de kamerupgrade. Het doet ons goed te horen dat u ons ontbijt met de uitgebreide keuze fantastisch vond. Onze parkeerfaciliteiten en de vele wandelmogelijkheden in de omgeving zijn inderdaad grote pluspunten. Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 12 mei 2024

Van al de hotels waar we al verbleven, vergelijkbaar met prijs, kwaliteit, service en bereikbaarheid, was hotel Aragon het beste hotel. Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel, mooie kamers, goede bediening, uitgebreid ontbijt en het hotel is toegankelijk voor iedereen. Wij komen alvast een volgende keer terug!

Datum van verblijf: mei 2024
Marie De Plancke, General Manager van Hotel Aragon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2024

Beste Connector48147483934,

Wat geweldig om te horen dat u ons hotel zo hoog waardeert! We zijn vereerd om te worden beschouwd als het beste hotel waar u heeft verbleven, vooral gezien de vergelijkbare prijs, kwaliteit, service en bereikbaarheid met andere accommodaties.

Het doet ons veel plezier dat u de vriendelijkheid van ons personeel, de mooie kamers, de goede service en het uitgebreide ontbijt heeft opgemerkt en gewaardeerd. We streven er altijd naar om een gastvrije omgeving te creƫren die voor iedereen toegankelijk is.

Bedankt dat u ons aanbeveelt en we kijken er naar uit om u bij een volgend bezoek opnieuw te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 5 mei 2024

Het bed was fantastisch! Erg fijn dat er losse lakens waren.

Wij hadden een suite, maar de airco heeft niks gedaan. Het was bloedheet (en wij waren begin mei! gegaan).

De badkamer vond ik ook wat klein voor de prijs die ervoor wordt betaald. Je kon namelijk niet met twee personen erin.

De locatie van het hotel was top! Middenin het centrum. Let er wel op dat er niet met een grote auto naartoe wordt gegaan, anders dan gaat deze niet passen in de garage.

Kamertip: De suite is geen meerwaarde in mijn ogen. De locatie is fantastisch!
Datum van verblijf: mei 2024
Marie De Plancke, General Manager van Hotel Aragon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2024

Beste,

Bedankt voor uw review!

Het is fantastisch om te lezen dat u zowel de locatie als de bedden gesmaakt heeft.

Als ik het me juist voorheb, heeft u de penthouse kamer geboekt? Wij hebben in het hotel immers geen suites. Los daarvan, stond de verwarming nog aan dit weekend omdat heel wat gasten nog last hebben van de lage temperaturen. Heeft u contact opgenomen met de receptie? Zij konden dit gemakkelijk voor u aangepast hebben.

Nogmaals bedankt voor uw review!