Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 126
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 129
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 112
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 137
PricelineUS$ 134
TravelocityUS$ 129
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (964)
Beoordelingen filteren
964 resultaten
Waardering van reizigers
685
240
28
7
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
685
240
28
7
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 964 beoordelingen
Beoordeeld op 25 augustus 2021

Uitstekend hotel. Bijzonder vriendelijke ontvangst, mooie en verzorgde kamers, prachtige badkamer, schitterend ontbijt. Voor ons kon het niet beter.
Daarbij was het hotel zeer goed gelegen om Brugge, stad en omgeving te bezoeken. Makkelijke parkeermogelijkheid, veilig en overdekt, zowel voor de auto als voor onze fietsen. Een dikke pluim voor de uitbaters.
Johan Santermans

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Johan S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 juni 2021 via mobiele applicatie

Leuk hotel
Prachtige ligging aan het water.
In het centrum
Zeer vriendelijke eigenaresse Nathalie
Goed ontbijt (door covid op de kamer geserveerd met meer dan genoeg keuze)
Gratis fietsen om te lenen.
Schoon!!!
Grote kamer aan de voorzijde met fijne grote ramen.

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank corinengelen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
hotel Adornes Brugge, General Manager van Hôtel Adornes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2021

hartelijk dank voor uw mooie woorden, een leuk schouderklopje is dat in deze toch wel uitdagende periode die we meemaken. Heel fijn om te horen dat onze aanpassingen toch in de smaak zijn gevallen. Graag tot nog es , en dan liefst zonder mondkapje ;-) , Nathalie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 januari 2021

Wij boekten één overnachting om tijdens de kerstvakantie Brugge te bezoeken. Net zoals in de stad was het in het hotel bijzonder rustig. We waren de enige gasten, en we konden zelfs kiezen welke kamer we wensten. Nathalie zorgde voor een fijne ontvangst en de nodige wegwijs. Het ontbijt, dat in de kamer werd geserveerd, was heerlijk en overvloedig. Adornes is een charmant hotel met een prachtige ligging, op wandelafstand van het centrum. De gratis city shuttle heeft vlakbij ook een halte.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank karienfroidmont
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 augustus 2020

Een mooi en gezellig hotel aan het water. Op 10 min. wandelen van het centrum en 's avonds toch zeer rustig. Met de hittegolf kwam de ventilator op de kamer goed van pas. Ook de fietsen die gratis ter beschikking gesteld worden waren zeer praktisch. Het ontbijt werd wegens de corona maatreglene aan tafel opgediend en was zeer lekker met eitjes naar keuze. Wij gaan er zeker terug als we nog eens naar Brugge gaan.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
2  Bedank 789simont
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 juli 2020

We werden super vriendelijk ontvangen. De kamer was heel proper en van alle comfort voorzien. De uitbaters waren super vriendelijke mensen en het ontbijt was echt af. Er waren wat problemen met onze booking omdat we dit via booking.com hadden geregeld. Het hotel heeft dit zonder dat we dit vroegen financieel gecompenseerd. We hebben hier echt een geweldig verblijf gehad. We zouden dit hotel zeker aan familie en vrienden aanraden.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ajooss665921
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken