Karien F

fijne uitstap tijdens de kerstvakantie

Beoordeling van Hôtel Adornes
4,0 van 5 bollen5 jan 2021 beoordeeld
Wij boekten één overnachting om tijdens de kerstvakantie Brugge te bezoeken. Net zoals in de stad was het in het hotel bijzonder rustig. We waren de enige gasten, en we konden zelfs kiezen welke kamer we wensten. Nathalie zorgde voor een fijne ontvangst en de nodige wegwijs. Het ontbijt, dat in de kamer werd geserveerd, was heerlijk en overvloedig. Adornes is een charmant hotel met een prachtige ligging, op wandelafstand van het centrum. De gratis city shuttle heeft vlakbij ook een halte.
Datum van verblijf: december 2020
0.3 km van Hôtel Adornes
0.4 km van Hôtel Adornes
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 11 augustus 2020

Een mooi en gezellig hotel aan het water. Op 10 min. wandelen van het centrum en 's avonds toch zeer rustig. Met de hittegolf kwam de ventilator op de kamer goed van pas. Ook de fietsen die gratis ter beschikking gesteld worden waren zeer praktisch. Het ontbijt werd wegens de corona maatreglene aan tafel opgediend en was zeer lekker met eitjes naar keuze. Wij gaan er zeker terug als we nog eens naar Brugge gaan.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 30 juli 2020

We werden super vriendelijk ontvangen. De kamer was heel proper en van alle comfort voorzien. De uitbaters waren super vriendelijke mensen en het ontbijt was echt af. Er waren wat problemen met onze booking omdat we dit via booking.com hadden geregeld. Het hotel heeft dit zonder dat we dit vroegen financieel gecompenseerd. We hebben hier echt een geweldig verblijf gehad. We zouden dit hotel zeker aan familie en vrienden aanraden.

Beoordeeld op 23 juli 2020

Dicht bij het centrum, uitgebreid ontbijt, gratis fietsen ter berschikking. We hadden een mooie kamer maar de badkamer wel wat verouderd. Je hebt geen echte douche. Personeel vriendelijk, ze leken wel heel gehaast en druk bezig, misschien door covid

Beoordeeld op 22 juli 2020

We verbleven in een mooie grote propere kamer. Heel gunstige ligging, alles is eigenlijk binnen loopafstand. Bijgeboekte parkeerplaats is dichtbij. Ontbijt was ook perfect geregeld. We hebben een heel aangenaam verblijf gehad.

Beoordeeld op 17 juli 2020

Sympathieke gastvrouw en een prachtig hotelletje. Leuk dat we fietsen konden huren. Mooie kamers en de charme van een oud gebouw. Authentieke infrastructuur. Ook een heerlijk verzorgd ontbijt aan tafel bediend. :-) We komen zeker terug!