Kelly
Sint-Truiden, België

Perfect!

Beoordeling van Dukes’ Academie
5,0 van 5 bollen23 mrt 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Aanrader! Het hotel bevindt zich dichtbij het begijnhof, maar ook bij de OLV-Kerk. Het heeft een zeer goede locatie en de service was heel goed. Koffiemachine op de kamer met koffie en thee en gratis water. Werd ook bijgevuld als ze de kamer kwamen poetsen. Ik had een eenpersoonskamer en de kamer was zeker voldoende groot. Voldoende opbergruimte, grote spiegel en zeer proper. Er is ook een tv aanwezig. Het ontbijt was ook dik in orde en er is ook een bar. Ik ga zeker nog eens terug!
Datum van verblijf: maart 2024
Reistype: Bezocht alleen
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 24 mrt 2024
Beste mevrouw

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Wij appreciëren het enorm dat u hiervoor even de tijd heeft genomen. Heel fijn dat onze goede locatie dicht bij het centrum en Onze-Lieve-Vrouw kerk u heeft kunnen bekoren. Het doet ons plezier dat u genoten heeft van de aanwezige faciliteiten, zoals televisie in de kamer, de bar en zeker ons ontbijt! Ons housekeepingteam zorgt er elke dag voor dat de kamer piekfijn in orde zijn.
Wij kijken er alvast naar uit u te terug te mogen ontvangen in de toekomst.
Aarzel niet om ons te contacteren als u nog vragen had.

Katrien - Guest Services
1.3 km van Dukes’ Academie
1.7 km van Dukes’ Academie
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 16 maart 2024

Wat een heerlijk Hotel! Service, telefonisch overleg, ontvangst, de warmte kwam ons tegemoet. Waar vind je dit nog. Kamer super schoon, leuke surprise, koffie, thee, heerlijke bedden, het ontbrak ons aan niets, geweldig!!!! Ontbijt super en ook daar veel service. Echt een aanrader. Nogmaals, grote dank aan alle medewerkers van dit Hotel.
Annemieke en Peter

Datum van verblijf: maart 2024
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2024

Beste Annemieke en Peter,

Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n fantastische ervaring hebben gehad bij ons hotel! Het doet ons enorm veel plezier om te weten dat jullie van onze service hebben genoten. Het was een waar genoegen om jullie te mogen verwelkomen in ons hotel.

Het is altijd ons streven om ervoor te zorgen dat onze gasten zich thuis voelen en niets ontbreekt tijdens hun verblijf. Daarom zijn we enorm verheugd dat jullie de kamer als schoon en comfortabel hebben ervaren. Jullie lovende woorden zullen we zeker delen met het hele team; het motiveert ons enorm.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie mooie woorden en aanbeveling.

We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel!

Met vriendelijke groeten,
Lucas - Guest Services

Beoordeeld op 22 februari 2024

Een prachtig gerenoveerd hotel met fijne sfeer en ook een fijne geur in de lounge. Parkeren onder hotel is mogelijk maar er is beperkt ruimte. Een prachtige entree en vriendelijk personeel aan de receptie. De kamers zijn netjes en schoon met goede bedden. Het ontbijt wordt in een mooie ruimte geserveerd en is zeer uitgebreid: brood, zoete broodjes, veel vers fruit, ei gerechten, yoghurt, pancakes, zalm, vele soorten koffie en thee. Alles wordt steeds tijdig aangevuld tot aan het einde van het ontbijt toe. Vanuit het hotel loop je zo naar het centrum en voor de deur rijden de koetsen over de keitjes voorbij. Na een lange dag Brugge is er gelegenheid in de bar nog iets te drinken. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad!

Datum van verblijf: februari 2024
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2024

Geachte mevrouw/meneer,

Hartelijk dank voor uw prachtige review na aanleiding van uw verblijf bij Dukes' Academie!

We zijn verheugd te horen dat u heeft genoten van uw verblijf in ons prachtig gerenoveerde hotel. We zijn blij dat u onze parkeergelegenheid en onze mooie entree waardeerde, evenals ons vriendelijke receptiepersoneel. Uiteraard zal ik uw mooie woorden delen met het hele team.

Dank u voor uw keuze om bij ons te verblijven, en we hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,
Lucas - Dukes' Academie

Beoordeeld op 13 februari 2024 via mobiele applicatie

Een mooi, recent gerenoveerd hotel in het centrum van Brugge en toch niet midden in de drukte! Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn mooi en netjes verzorgd. Wij hadden een kamer met french balcony, een prima kamer voor een kort verblijf. Het ontbijt was goed met genoeg keuze voor iedereen in een mooie ruimte. De lounge waar je ‘s avonds nog een drankje kunt nuttigen na een dag slenteren door Brugge was heel gezellig en opvallend veel gasten maakten hier gebruik van. Dat is gezelliger dan dat je er maar alleen zou zitten. Een zeer aan te raden hotel voor een paar dagen in het mooie Brugge!

Kamertip: Reserveer meteen een plek in de garage. Wel zo prettig. Uiteraard tegen betaling.
Datum van verblijf: februari 2024
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 februari 2024

Dag mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review!
Altijd een plezier om te lezen wat een aangenaam verblijf u hebt genoten bij ons, bedankt voor het vertrouwen.

We hopen alvast u bij een volgende gelegenheid opnieuw bij ons te mogen verwelkomen.
Tip: de classic kamers met french balcony zijn heel populair. Als u graag opnieuw dit kamertype reserveert een volgende keer, raden wij u aan om zeker een tijdje vooraf te reserveren.

Beoordeeld op 14 januari 2024

Dukes Academie is een luxe en keurig net hotel met zeer vriendelijk personeel. De kamer was ruim en het bed was voorzien van een prima matras. 's Ochtends genieten van een heerlijk weldadig ontbijt en 's avonds een drankje in de gezellige bar. Bedankt voor de service, we hebben genoten van ons weekend in Brugge.

Datum van verblijf: januari 2024
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 januari 2024

Dag mevrouw,

Hartelijk dank voor uw lovende review na uw verblijf in Dukes' Academie!

Het doet ons plezier te lezen wat een aangenaam verblijf u hebt genoten en wij hopen u opnieuw bij ons te mogen verwelkomen binnenkort! Aarzelt u zeker niet om ons te contacteren als wij u verder van dienst kunnen zijn.

Beoordeeld op 27 oktober 2023 via mobiele applicatie

Bij het inchecken bij het hotel kregen we een kamer die totaal niet leek op de foto’s van internet. Na overleg kregen we uiteindelijk een betere kamer , maar met een verouderde badkamer.

Het blijkt dat het een hotel was waarbij sommige kamers vernieuwd zijn, bij andere het bed oud is en bij andere de badkamer. Nergens staat dit online aangegeven en het is niet zo netjes om dit verborgen te houden.

Personeel was wel behulpzaam hiermee en gaven aan dat dit een bekend probleem is.
Hou er rekening mee dat je een kamer kan krijgen die niet lijkt op de foto’s.

Kamertip: Let op de parkeren krap is. En het kan zijn dat je een kamer krijgt die niet matched met de foto’s.
Datum van verblijf: oktober 2023
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2023

Geachte meneer

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in ons hotel te delen.
We waarderen uw mening maar vinden het uiteraard zeer spijtig dat u een negatieve ervaring lijkt gehad te hebben.

Het hotel heeft gerenoveerde kamers en de foto’s die op de website staan van de kamertypes geven een correct beeld weer van elk kamertype. Elk kamertype heeft zijn eigen specifieke troeven, die ook correct weergegeven worden online.
Wij hebben onze uiterste best gedaan om u te helpen en een zo fijn mogelijk verblijf te geven.

Indien u nog verdere informatie, vragen of feedback heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.
Met de gegevens die wij op TripAdvisor kunnen zien, konden wij namelijk niet achterhalen onder welke naam en wanneer u bij ons logeerde, om dit nog meer in detail te kunnen bekijken.
Stuurt u ons gerust een mail via info@dukesacademie.com verwijzend naar uw review, met meer informatie over uw verblijfsperiode en onder welke naam u reserveerde a.u.b. Wij blijven graag ter beschikking voor onze gasten, ook na hun verblijf!

Wij hopen u bij een volgende gelegenheid opnieuw bij ons te mogen verwelkomen.