Volledig restitueerbaar voor wo 6 dec.
Agoda.com
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
Expedia.comUS$ 259
AlgotelsUS$ 247
Beoordeeld op 26 augustus 2023 via mobiele applicatie

Top centraal gelegen hotel. Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Minpunt onduidelijk aangegeven hoe je bij het hotel kunt komen. Je moet echt het smalle toeristische centrum door. Wellicht dit aan hotelgasten uitleggen bij reservering?

Datum van verblijf: augustus 2023
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2023

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring na uw recente bezoek aan Dukes' Academie. We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf en dat zowel ons ontbijt, ons personeel als onze locatie aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Het is altijd ons streven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, beginnend met een heerlijk ontbijt om uw dag goed te laten beginnen. We zijn blij te weten dat u van uw ontbijt heeft genoten.

Ons team besteedt veel aandacht aan gastvrijheid en klantenservice, en we zijn verheugd dat u de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel hebt opgemerkt. We zullen uw positieve feedback zeker delen met ons team, omdat het hen zal motiveren om op dezelfde weg verder te gaan.

Hartelijk dank voor uw aanbeveling met betrekking tot de routebeschrijving naar ons hotel. Wij zijn inderdaad gelegen in het hart van het toeristische centrum van Brugge. Uw suggestie zal worden voorgelegd aan het interne team ter bespreking. Wij waarderen uw aanbeveling ten zeerste.

Nogmaals hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw beoordeling. We hopen dat u in de toekomst weer voor ons zult kiezen wanneer uw reisplannen naar Brugge brengt.

Lucas - Guest services

Beoordeeld op 6 augustus 2023

Het hotel is in hartje Brugge. Ondergrondse parking beschikbaar tegen betaling.
Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Verzorgde kamers met minibar en koffieapparaat.
Een bezoek zeker aangeraden bij een bezoek aan Brugge.

Datum van verblijf: juli 2023
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2023

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie review na uw verblijf bij ons.

Het doet ons plezier te lezen hoe zeer u onze locatie, het rijkelijk ontbijtbuffet,... kon waarderen.
Leuk ook dat u ons aanraadt aan iedereen!

Wij hopen alvast u bij de volgende gelegenheid opnieuw bij ons te mogen verwelkomen en u bij ons steeds verder uitgroeiende 'groep' vaste gasten te mogen beschouwen.

Beoordeeld op 23 juni 2023

Dit is een fraai, net gerenoveerd boutique hotel in het centrum van Brugge. Als je de deur uitstapt, sta je in een smalle straat waar de paardenkoetsen doorheen komen, en in 2 minuten wandel je naar het water met de zwanen en het Begijnhof. Het is een echt boutique hotel qua sfeer; een heerlijke plek om ¨thuis¨te komen en te relaxen. Er is een mooie bar en een flinke binnenplaats met veel zitgelegenheid. De ontvangst was allerhartelijkst, de eenpersoonskamer ruim en van alle gemakken voorzien. De prijs-kwaliteit is ook top. Het ontbijt was inclusief en ook daar heb ik van genoten. Van harte aanbevolen, dit hotel.

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde alleen
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw lovende review over uw verblijf bij ons in Hotel Dukes' Academie!

Het doet ons enorm plezier te lezen dat u het gevoel had thuis te komen, een mooier compliment kunnen wij echt niet krijgen, bedankt!

Wij kijken er alvast naar uit om u bij een volgende gelegenheid opnieuw bij ons te mogen verwelkomen.
Aarzelt u zeker niet om ons te contacteren als wij u verder van dienst kunnen zijn.

Beoordeeld op 5 mei 2023 via mobiele applicatie

De hotelkamer voor 4 personen was voor ons als gezin ideaal, vandaar de keuze voor dit hotel.
Het personeel aan de receptie en hotelbar is vriendelijk, behulpzaam en gaf goede tips voor Brugge.
Het ontbijt was luxe en er was (meer dan) genoeg keuze. Daarbij was ook bij het ontbijt het personeel vriendelijk en wordt gezorgd dat alles naar wens is.
Voor ons als gezin dus genoeg redenen om hier terug te komen als we nog eens Brugge bezoeken.

Datum van verblijf: mei 2023
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2023

Geachte gast,

Bedankt voor uw mooie review!

Het doet ons plezier dat u de vierpersoonskamer bij ons ideaal vond voor uw verblijf in Brugge met uw gezin.
Wij stellen altijd alles in het werk om er voor te zorgen dat wij op alle vlakken uitstekende service bieden aan onze gasten.
Leuk dus ook om te lezen dat u dit zeer kon waarderen!

Ons ontbijtbuffet is al langere tijd een absolute troef en recent hebben wij dit nog verder uitgebreid en bijgestuurd.
Wij zijn er zelf ook van overtuigd dat wij een heel uitgebreid- en kwalitatief assortiment aanbieden aan onze gasten, een onmiskenbare meerwaarde voor elk verblijf!

Wij kijken er al naar uit om u bij een volgende gelegenheid opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 14 oktober 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel, gelegen in de buurt van het Minnewater op loopafstand van de historische highlights. Voldoende horeca in de directe omgeving. Parkeergelegenheid in garage aan de Katelijnestraat, dichtbij. Keurige, rustige kamers. Vriendelijk personeel. Inrichting is eigenlijds en straalt klasse uit. Het ontbijtbuffet is alles wat je in de hoofdstad van Bourgondië mag verwachten. Aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2022
Lucas S, Marketing van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2022

Beste Jean-Philippe,

Bedankt voor het nemen van uw tijd om ons te voorzien van uw zo'n fantastische feedback over uw recente verblijf in Dukes' Academie.

Wij zijn zeer verheugd om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in onze mooie stad en dat u de locatie zo hoog kon waarderen. Het hotel bevindt zich inderdaad op een fantastische locatie waarbij de toeristische trekpleisters in de buurt bevinden. Wij waarderen uw enthousiasme en uw complimenten over het personeel enorm en ze worden zeker gedeeld met het hele team.

Bedankt dat u bij ons bent verbleven en we hopen u in de toekomst weer te verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Lucas - Guest services