Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 104
Volledig restitueerbaar voor do 29 feb.
Priceline
€ 99
Volledig restitueerbaar voor vr 1 mrt.
Agoda.com
€ 93
Volledig restitueerbaar voor di 27 feb.
Meerdere manieren om te betalen
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.423)
Beoordelingen filteren
3.423 resultaten
Waardering van reizigers
1.963
1.105
244
69
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.963
1.105
244
69
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 3.423 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2023

Het hotel is in hartje Brugge. Ondergrondse parking beschikbaar tegen betaling.
Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Verzorgde kamers met minibar en koffieapparaat.
Een bezoek zeker aangeraden bij een bezoek aan Brugge.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Chris C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2023

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie review na uw verblijf bij ons.

Het doet ons plezier te lezen hoe zeer u onze locatie, het rijkelijk ontbijtbuffet,... kon waarderen.
Leuk ook dat u ons aanraadt aan iedereen!

Wij hopen alvast u bij de volgende gelegenheid opnieuw bij ons te mogen verwelkomen en u bij ons steeds verder uitgroeiende 'groep' vaste gasten te mogen beschouwen.

Met vriendelijke groeten
Bjorn - Operations Supervisor
Dukes' Academie****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2023

Dit is een fraai, net gerenoveerd boutique hotel in het centrum van Brugge. Als je de deur uitstapt, sta je in een smalle straat waar de paardenkoetsen doorheen komen, en in 2 minuten wandel je naar het water met de zwanen en het Begijnhof. Het is een echt boutique hotel qua sfeer; een heerlijke plek om ¨thuis¨te komen en te relaxen. Er is een mooie bar en een flinke binnenplaats met veel zitgelegenheid. De ontvangst was allerhartelijkst, de eenpersoonskamer ruim en van alle gemakken voorzien. De prijs-kwaliteit is ook top. Het ontbijt was inclusief en ook daar heb ik van genoten. Van harte aanbevolen, dit hotel.

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank Tanja K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw lovende review over uw verblijf bij ons in Hotel Dukes' Academie!

Het doet ons enorm plezier te lezen dat u het gevoel had thuis te komen, een mooier compliment kunnen wij echt niet krijgen, bedankt!

Wij kijken er alvast naar uit om u bij een volgende gelegenheid opnieuw bij ons te mogen verwelkomen.
Aarzelt u zeker niet om ons te contacteren als wij u verder van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten
Bjorn - Operations Supervisor
Dukes' Academie****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2023 via mobiele applicatie

De hotelkamer voor 4 personen was voor ons als gezin ideaal, vandaar de keuze voor dit hotel.
Het personeel aan de receptie en hotelbar is vriendelijk, behulpzaam en gaf goede tips voor Brugge.
Het ontbijt was luxe en er was (meer dan) genoeg keuze. Daarbij was ook bij het ontbijt het personeel vriendelijk en wordt gezorgd dat alles naar wens is.
Voor ons als gezin dus genoeg redenen om hier terug te komen als we nog eens Brugge bezoeken.

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Denis B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dukes Academie, Overig van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2023

Geachte gast,

Bedankt voor uw mooie review!

Het doet ons plezier dat u de vierpersoonskamer bij ons ideaal vond voor uw verblijf in Brugge met uw gezin.
Wij stellen altijd alles in het werk om er voor te zorgen dat wij op alle vlakken uitstekende service bieden aan onze gasten.
Leuk dus ook om te lezen dat u dit zeer kon waarderen!

Ons ontbijtbuffet is al langere tijd een absolute troef en recent hebben wij dit nog verder uitgebreid en bijgestuurd.
Wij zijn er zelf ook van overtuigd dat wij een heel uitgebreid- en kwalitatief assortiment aanbieden aan onze gasten, een onmiskenbare meerwaarde voor elk verblijf!

Wij kijken er al naar uit om u bij een volgende gelegenheid opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten
Bjorn - Operations Supervisor
Dukes' Academie****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel, gelegen in de buurt van het Minnewater op loopafstand van de historische highlights. Voldoende horeca in de directe omgeving. Parkeergelegenheid in garage aan de Katelijnestraat, dichtbij. Keurige, rustige kamers. Vriendelijk personeel. Inrichting is eigenlijds en straalt klasse uit. Het ontbijtbuffet is alles wat je in de hoofdstad van Bourgondië mag verwachten. Aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Odyssey54985446905
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lucas S, Marketing van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2022

Beste Jean-Philippe,

Bedankt voor het nemen van uw tijd om ons te voorzien van uw zo'n fantastische feedback over uw recente verblijf in Dukes' Academie.

Wij zijn zeer verheugd om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in onze mooie stad en dat u de locatie zo hoog kon waarderen. Het hotel bevindt zich inderdaad op een fantastische locatie waarbij de toeristische trekpleisters in de buurt bevinden. Wij waarderen uw enthousiasme en uw complimenten over het personeel enorm en ze worden zeker gedeeld met het hele team.

Bedankt dat u bij ons bent verbleven en we hopen u in de toekomst weer te verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Lucas - Guest services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2022 via mobiele applicatie

Prachtige binnenkomst, zeer netjes, modern, sjiek hotel. Het personeel was zeer behulpzaam en denken mee in oplossingen. En bovenal ligt het hotel een goede locatie.

De kamer was schoon en was van alle gemakken voorzien.

Het is een ontbijt dat ietwat duurder is, maar het zeer uitgebreid aanbod.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Road11408374642
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lucas S, Marketing van Dukes’ Academie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2022

Beste Sander,

Bedankt voor het schrijven van zo'n geweldige review over uw verblijf bij Dukes' Academie.

Wij voelen ons zeer vereerd dat u een goed verblijf heeft gehad in ons hotel. Het hotel heeft inderdaad een uitstekende ligging. Dichtbij belangrijke bezienswaardigheden dat Brugge te bieden heeft, maar toch rustig gelegen. Ideaal voor een goede nachtrust. Ook wil ik u bedanken voor uw mooie woorden over het personeel, uiteraard zal ik deze woorden met hen delen.

Wij kijken er naar uit u wederom te mogen verwelkomen in onze mooie stad.

Met vriendelijke groeten,
Lucas - Guest services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken