“Fantastisch!”

Casa Di Kaspi
Geclassificeerd als nr. 14 van 782 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: € 14 - € 33
20 juli 2024 beoordeeld

Wij aten op het fijne zonnig terras. De pinsa grigliata en pasta carbonara zijn echte aanraders. De chef en de bediening zijn vlot en joviaal. Knap werk jongens!

16 juli 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Perfecte snelle vriendelijke service!
Huiselijke sfeer met lekkere drankjes en eten!
Altijd gezelligheid 10/10 door alle kaarsjes!

16 juli 2024 beoordeeld

Heel gezellig restaurant niet zo ver van het Belfort. Heel lekker eten en heel gastvrij personeel. Zeker een aanrader!

12 juli 2024 beoordeeld

Super avond gehad bij Casa di Kaspi, we kwamen hier voor een romantische avond en die is volledof waargemaakt door de bediening en het eten. We hadden hun specilitata pinsa van het huis en een caprese salade, wat een combinatie, ik geniet nog na. We komen zeker terug

• Sfeer
12 juli 2024 beoordeeld

Lunch met de familie op het zonnige terras was uitermate verzorgd. We hadden de verse pasta en die waren perfect gekookt. Mijn persoonlijke favoriet was de carbonara, een heerlijke combinatie van smaken. De bediening was ook zoals je verwacht van een restaurant van dit kaliber.

• Sfeer

Reizigers die Casa Di Kaspi bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen

In Casa Di Kaspi geweest? Deel je ervaringen!