Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede service”
Beoordeling van Casa Di Kaspi

Casa Di Kaspi
Geclassificeerd als nr. 11 van 769 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: € 14 - € 33
Gegevens restaurant
10 juni 2024 beoordeeld

Super service, lekker eten! Ontzettend lekkere pasta carbonara en prima pizza’s op een geheel eigen wijze van het restaurant.

Datum van bezoek: juni 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank ukiyomiddelburg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (369)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

15 - 19 van 370 beoordelingen

9 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Onbeschoft personeel. Omdat we niet als sardienen in een blik wouden zitten, verkozen we een andere tafel dan deze die, na veel aarzeling, werd aangeboden.
Als goede gastheer laat u de klanten eerst naar binnen gaan, doch de "ober" liep mijn vrouw bijna omver.
Toen we toch een andere tafel kregen moesten we meer dan 10' wachten vooraleer we iets konden bestellen, zelfs een drankje.
Omdat wij niet zo'n grote eters zijn (eerder kwaliteit dan kwantiteit), wilden we een voorgerecht en een hoofdgerecht bestellen + een fles wijn.
Doch kregen wij terstond te horen dat we verplicht waren elk een hoofdgerecht te nemen.
Wij hebben vriendelijk bedankt en zijn even verderop naar een ander restaurant geweest.
Gastvrijheid/klantvriendelijkheid onwaardig. Een goede zaak levert wat de klanten vragen, zo moeilijk waren wij niet.

Datum van bezoek: juni 2024
Bedank Vlamme
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

De salade was heel vet en de pasta bolognese klopt echt niet , was ook erg waterig. Bediening is wel top en de pizza’s zagen er goed uit!

Datum van bezoek: juni 2024
Bedank H7879JPjoannev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 juni 2024 beoordeeld

Het eten was heerlijk. De gastvrijheid vreselijk. We waren nog niet klaar met eten en de rekening werd al op tafel gezet. Daar moesten we ons overigens verder niet druk over maken en konden rustig blijven zitten. 5 minuten later stond de ober naast ons met het pinapparaat, of we even wilde afrekenen.
Forse rekening wat het qua eten zeker waard is maar zeer onpersoonlijk en je word de deur uitgekeken. Voor ons niet meer

Datum van bezoek: juni 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Explorer28425979759
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
31 mei 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker , too service robin is een top ober danku voor de leuke avond wij komen zeker terug ik raad het ten zeerse aan top !!

Datum van bezoek: mei 2024
Bedank Besjan E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Casa Di Kaspi bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Casa Di Kaspi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.