Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima restaurant met goede prijs/kwaliteit verhouding.”
Beoordeling van Casa Di Kaspi

Casa Di Kaspi
Geclassificeerd als nr. 10 van 770 Restaurants in Brugge
Prijsklasse: € 14 - € 33
Gegevens restaurant
27 april 2024 beoordeeld

Knus restaurant met prima kaart en verse ingrediënten voor een goede prijs. Wij werden netjes en vlot geholpen. Zeer goed te doen met kinderen.

Datum van bezoek: april 2024
Bedank Mr D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (335)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

14 - 18 van 336 beoordelingen

27 april 2024 beoordeeld

Casa di Kaspi is absoluut een verborgen juweeltje in de wereld van Italiaanse restaurants! Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je verwelkomd door een warme en gastvrije sfeer die je meteen thuis doet voelen. Het eten is gewoonweg fenomenaal - elke hap is een culinair avontuur dat je smaakpapillen doet dansen van vreugde.

De menukaart biedt een uitgebreide selectie van authentieke Italiaanse gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Van de klassieke pasta's en pizza's tot verrukkelijke vis- en vleesgerechten, elke creatie is een meesterwerk op zich. En laten we het niet vergeten: de wijnselectie is geweldig en complimenteert elke maaltijd perfect.

Maar wat Casa di Kaspi echt speciaal maakt, is de ongeëvenaarde service. Het personeel is attent, vriendelijk en gepassioneerd, waardoor elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke Italiaanse eetervaring, dan is Casa di Kaspi absoluut de plek om naartoe te gaan!

Datum van bezoek: april 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Ellen V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 april 2024 beoordeeld

Ik had er veel meer van verwacht. Het eten was lekker, maar zeker niet beter dan de doorsnee Italiaan. Het eten was te zout. Wel een mooie centrale plaats in Brugge. Mooi service.

Datum van bezoek: maart 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Dirkvanbelgie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in een goede prijs-kwaliteit verhouding, sfeervolle Italiaanse muziek die op een goed geluidsniveau aanstond, ontzettend snelle bediening, kortom: geslaagd diner! 🤌🏼

Datum van bezoek: april 2024
Bedank Viviane R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
5 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg lekker gegeten! Prijs kwaliteit perfect😍 Lieve serveerster en serveerder, fijne locatie! Carpaccio was van heerlijke kwaliteit

Datum van bezoek: april 2024
Bedank Maartje v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Casa Di Kaspi bekeken, bekeken ook

 

In Casa Di Kaspi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.