Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk concept van foodsharing met heerlijke cocktails ”
Beoordeling van Oda Rooftop Bar

Oda Rooftop Bar
Geclassificeerd als nr. 3 van 770 Restaurants in Brugge
Gegevens restaurant
28 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Verjaardagsfeestje met vriendinnen gevierd. Gezellige inrichting, heerlijke cocktails, lekker eten en goede muziek. Ook de bediening was top, erg vriendelijk personeel. Leuk concept van foodsharing. Mooi uitzicht over Brugge vanop het terras... Spijtig dat het regende en dat we niet buiten konden zitten. We komen hier zeker in de zomer nog eens terug.

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank anneke B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (164)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 164 beoordelingen

25 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Topavond gehad! Heerlijk gegeten met zijn 2en, super vriendelijke bediening. Live muziek als afsluiting! Echt een aanrader 🤩

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank Danielle v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 februari 2024 beoordeeld

Wat een toplocatie!! Super view! De menu is voor elk wat wils, en alles dik in orde qua bediening. We waren hier om een verjaardag te vieren en al onze wensen werden meteen voldaan! Alle elementen voor een topavond zijn hier aanwezig, underrated restaurant om het bescheiden uit te drukken!

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank FarAway31182655147
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker een aanrader voor een gezellige avond met vrienden! Zeer vriendelijke bediening, lekker eten! Mocht ik kunnen zat ik hier elke dag 😎

Datum van bezoek: februari 2024
1  Bedank Tijsv52
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 februari 2024 beoordeeld

Echt een top tent We hebben hier heel gezellig gezeten, top service en vriendelijk personeel ik zou deze iedereen aanraden echt een topper

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Passport18655484961
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Oda Rooftop Bar bekeken, bekeken ook

 

In Oda Rooftop Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.