Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goede cocktails”
Beoordeling van Oda Rooftop Bar

Oda Rooftop Bar
Geclassificeerd als nr. 3 van 767 Restaurants in Brugge
Gegevens restaurant
25 januari 2024 beoordeeld

Zeer goede cocktails, de prijsklasse is iets hoger maar als je ervan drinkt weet je waarom, de smaak en combinatie van verschillende alcoholsoorten zijn zeer subtiel gemengd. Leuk dat je zowel binnen als buiten kunt zitten en mooi decor en terras. Vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Maps815319
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (169)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

16 - 20 van 169 beoordelingen

25 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een verborgen parel, grote binnenruimte en prachtig Rooftop terras! De nieuwe place to be in Brugge: gezellige setting, trendy, lekkere tapa’s, sympathieke uitbaters. Zeker eens passeren!

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Neel T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 januari 2024 beoordeeld

Super lekker eten! De patatas bravas zijn zoals het moet en de drankjes zijn heerlijk en goed geserveerd. De bediening is mega vriendelijk en de sfeer binnen is erg gezellig! Top restaurant/bar in hartje Brugge! ❤️

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Vacation63567927682
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 januari 2024 beoordeeld

Een fantastisch gezellige plek waar je heerlijk kan eten en drankjes doen. Bovendien geniet je van een prachtig uitzicht.
Last but not least, de bediening is geweldig en staan steeds voor je klaar. Kortom, nieuwe place to be in Brugge

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Cruiser16058536618
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden twee tafels gereserveerd voor een twintigtal mensen op zondagavond.
Alles stond mooi gedekt toen we arriveerden, en dit was de start van een gezellige, lekkere, sfeervolle avond.
Heel vriendelijke en attente bediening, lekkere foodsharing met ruime porties. Grote keuze aan dranken en mooie wijnkaart.
Uiteraard is het uitzicht een meerwaarde voor niet-Bruggelingen.
Een aanrader voor Bruggeling én toerist!

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank CarpeDiemBrugge
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Oda Rooftop Bar bekeken, bekeken ook

 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In Oda Rooftop Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.