Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima frituur, maar overhiped”
Beoordeling van chez vincent

chez vincent
Geclassificeerd als nr. 5 van 15 Snelle hap in Brugge
Prijsklasse: 3 US$ - 15 US$
Keukens: Belgisch, Fastfood
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
10 juni 2019 beoordeeld

We zijn hier een aantal keer langsgelopen en eigenlijk altijd stond er een flinke rij. Door de rijd hebben we de tent opgezocht en twijfelden we of we er wel friet wilden bestellen.

Omdat op onze terugweg de rij redelijk weg leek, hebben we toch een poging gewaagd. Je kunt hier inderdaad niet pinnen onder de tien euro (heel, heel gek / slecht) en de bediening was ook wat chaotisch. Te druk en onbeleefd in mijn beleving.

De friet kan ik niks van zeggen; die was goed. Lekker vers, goed knapperig.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank RickyoungNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (818)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 819 beoordelingen

26 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een dagje meifoor gingen we normaal gezien eerst nog geld afhalen en ergens iets eten, maar toen passeerden we hier. Op de vraag of we met de kaart konden betalen : geen probleem. Na het betalen (een kleine 40 euro) kregen mijn vrouw en kinderen dorst. Toen ik 3 blikjes (2,20 euro /stuk) wilde betalen met de kaart kon dit niet, bedrag te klein! Zelfs met mijn kasticket was dit geen optie. PS :als ze toch de puntjes op de I willen zetten waarom loopt de eigenaar dan tot 2 maal toe met een hond door de zaak?

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank ddevoogdt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Had een stoofvlees met friet. Friet was normale diepvries friet; thuis is deze lekkerder. Stoofvlees kwam duidelijk uit een pakje; heel erg waterige smaak en weinig vlees. Dit alles voor ongeveer 12 euro. Viel enorm tegen op een anders leuke dag.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank 527niels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Frituur naar ons hart! Een weekendje Brugge, en voor een snelle hap bij ‘Vincent ‘ gestopt. Lang, ..echt lang geleden dat frieten ons zo gesmaakt hebben!!! Moesten we deze smaak en kwaliteit bij ons in de buurt terugvinden zouden we misschien vaker een frituur binnenstappen. Keep up the good work!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank KatNiks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een aangename toch wel beetje verstopte frituur in hartje Brugge! Zeer aangenaam om boven te zitten (waar het meeste plaats is). Uitkijk op de winkelstraat en kerk.
Prijzen zoals een andere frituur, soms krijg je er nog salade bij.
Dit is een frituur perfect voor kleine groepjes vrienden. Voor een hele grote groep zou ik dit niet aanraden om binnen te zitten.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Xplovizor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die chez vincent bekeken, bekeken ook

Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
 
Brugge, West-Vlaanderen
Brugge, West-Vlaanderen
 

In chez vincent geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding