Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.470)
Beoordelingen filteren
2.471 resultaten
Waardering van reizigers
2.192
228
36
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.192
228
36
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.471 beoordelingen
Beoordeeld op 26 mei 2018 via mobiele applicatie

Personeel staat helemaal tot uw beschikking.
Alles klopt. Ze halen de bagage uit de auto en zetten het op de kamer. Ze regelen alles voor je. Je kunt alles op de kamer laten regelen zonder extra kosten. Zo vriendelijk zie je maar zelden!!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
5  Bedank Ronald G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2017 via mobiele applicatie

Fijn hotel. Rustig gelegen en toch dicht bij centrum. Vriendelijk ontvangst. Mooie en schone kamer. Zeer uitgebreid ontbijt. We waren hier voor het vieren van onze trouwdag met het romantisch arrangement. Jammer dat het diner niet in het hotel zelf was. Wellicht kan dit vermeld worden bij het arrangement. Voor de rest,top!

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Egbert1958
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2017

Het hotel is niet al te groot en een van zijn grootste troeven is de centrale ligging ; je bent overal vlakbij.
De ontvangst is zeer persoonlijk en alles is tot in de puntjes verzorgd. Je merkt dat dit nog een familiehotel is.
De kamer (n° 33) is piekfijn in orde, waarschijnlijk nog niet zo lang geleden gerenoveerd. Bij aankomst had men vers fruit klaargelegd ; zeer attent dus.
De slaapkwaliteit was prima, geen straatlawaai en prima bedden.
Het ontbijt was werkelijk subliem ! Mooie ontbijtruimte, en werkelijk een overvloed aan lekkere zaken.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Reneeenluc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2017

Geweldig hotel met een super gastvrije staf die er alles aan doet om je verblijf tot een geweldige ervaring te maken. De kamer was mooi, knus en van alle gemakken voorzien. Er was zelfs en jacuzzi! Het ontbijt was uitstekend, volop keuze en alsof dat nog niet genoeg was, werd er, als je dat wilde, een gebakken ei of wafel voor je gemaakt. De champagne maakte het helemaal af!

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank maddysteernberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017

Van begin tot eind: super! Vriendelijke ontvangst door An-Sofie en Céline, mooie kamer (kamer 38), gezellige hotelbar, en zalig ontbijt. Het ontbijtbuffet is heel uitgebreid en de ontbijtdame is supervriendelijk. Leuk om in dit hotel toerist in eigen streek te zijn. Een aanrader. 1 tip: een fles water aanbieden op de kamer is altijd leuk voor de gasten.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank GaetjeA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken