reizen fr&gr

Reizen fr-gr

Beoordeling van Die Swaene
4,0 van 5 bollen30 dec 2022 beoordeeld
Naar het nabijgelegen Brugge voor de wintergloed wandeling..
We overnachten er in het Drie Swaene, een echt familiehotel. . Qua ligging is het perfect, vlakbij het centrum, naast de Vismarkt en vlakbij een brug naar de Burg. Onze kamer was ruim en met aparte stortbad/wc en badkamer. Daarbij hadden we nog een ruime salon.
Alles zag er pas gerenoveerd en nieuw uit.
Verder oogt het volledig hotel apart door de romantische uitstraling.
Het ontbijt is geen buffet maar je krijgt beleg aan tafel en kan ook eieren en dessert bestellen, en bijbestellen als je iets tekort komt is ook geen probleem, met overigens heel vriendelijke bediening.
Er is verder ook een binnenzwembad en welness ruimte.
Verder kan je op de nabijgelegen parking je auto kwijt voor 20€ per dag.
Onze suite kamer was niet echt goedkoop met 400€ voor één nacht, maar wij waren met 3 volw. en het ontbijt was inbegrepen.
Voor ons toch zeker voor herhaling vatbaar.
Datum van verblijf: december 2022
0.2 km van Die Swaene
2.3 km van Die Swaene
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 27 september 2022 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft een zekere charme voor wie in Brugge verblijft vanwege de ouderwetse setting (met gelukkig een moderne badkamer). Qua ligging is het perfect, naast de Vismarkt en vlakbij een brug naar de Burg.

Het ontbijt is geen buffet maar je krijgt wat beleg aan tafel en kan ook eieren en dessert bestellen, met overigens heel vriendelijke bediening. De kwaliteit van het ontbijt zou wel wat beter kunnen, je krijgt kaas en charcuterie uit de supermarkt, en de koffie is ook niet al te best, hetgeen absoluut beter zou mogen in een hotel van deze prijsklasse. Als men dit punt zou aanpakken zou het zeker een aanrader zijn.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 12 februari 2022

Ontvangst was erg vriendelijk, duidelijke informatie over de stad en het verblijf. Locatie is top, alles vlakbij. Kamer is ruim (superior deluxe) met warme badkamervloer, alles is voorzien. Ontbijt was top.

Kamertip: kamers aan straatkant (en dus met zicht op het water) zijn rumoeriger
Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 6 april 2021

Tijdens COVID lockdown hebben mijn man en ik toch een wonderlijke ervaring gehad. Antiek en sfeervolle plek. Ligging is ook perfect, alles is op loopafstand te bereiken. Bij binnenkomst werd ik al verliefd, de hal is zo mooi tot de laatste punt afgewerkt. Ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer zelf was prachtig, op de kamer werden we voorzien van onbeperkte koffie en thee. Het ontbijt was ook echt lekker. Tenslotte kregen we een mooi beer😍

Datum van verblijf: april 2021
Beoordeeld op 23 februari 2020 via mobiele applicatie

1 nacht verbleven, en de volgende dag snel weer naar huis. Zonde van mijn geld. Er hangt een muffe lucht, waarschijnlijk door het aangrenzende overdekte zwembad. Het is oud en onverzorgd. De ruimte op de 1e verdieping (zitruimte) stond vol met klus spullen. Waarschijnlijk is er lekkage geweest maar het oogt enorm slordig. Ik kom hier echt nooit meer.

Datum van verblijf: februari 2020
dirk bossche, Eigenaar van Die Swaene, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2020

Beste stefan,
Deze problemen zijn ondertussen opgelost.
Nieuwe kamers, nieuw badkamers , nieuw decor, nu is het de moment om terug te komen.
Contacteer ons en verwijs naar deze mails en berichten en we maken dat je verblijf top wordt deze keer.

beste groeten

Beoordeeld op 23 februari 2020

Na alle lovende beoordelingen vond ik het hotel zwaar tegen vallen. Wij hadden denk ik een verouderde kamer. Ik vond de kamer erg aan de prijs.
Het ontvangst was wel super gastvrij en het ontbijt was ook heerlijk.
De locatie is top!

Datum van verblijf: februari 2020

Dag Mevrouw,

Dat was mogelijk, sorry.Ondertussen zijn alle kamers vernieuwd , interieur, nieuwe badkamers, verlichting enz.

Komt u gerust terug en maak u kenbaar zodat we u extra goed kunnen ontvangen.
Met vriendelijke groeten