Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Lol.travel
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (649)
Beoordelingen filteren
649 resultaten
Waardering van reizigers
298
204
74
37
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
298
204
74
37
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 649 beoordelingen
Beoordeeld op 18 december 2021

Eén nacht geboekt in het hotel. Het ligt in het hartje van het historisch Brugge. Ontvangst is correct, we kregen een kamer toegewezen op het tweede verdiep. Niet groot, maar wel knus en zeer proper. Het bed heeft een heerlijke matras. Het raam heeft na het opstapje van 2 treden mooi uitzicht op de rijen, zeker nu met de gezellige kerstverlichting. De badkamer is net en voorzien van voldoende handdoeken en toiletprodukten.
In het restaurant waan je je in de middeleeuwen. Muren zijn rijkelijk versierd met mooie schilderijen en dito gordijnen.
Het ontbijt is uitgebreid, vers en lekker. De bediening is vriendelijk en attentvol.
We hebben een heerlijke uitstap beleefd.
Dat alles is daarbij ook nog gunstig geprijsd, zeker als je via de eigen website boekt.

Datum van verblijf: december 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Phimar2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 oktober 2021

Na een wat nurse ontvangst de sleutel verkregen van onze kamer .Deze was basic maar ok voor een verblijf van één nacht. Het ontbijt was karig. Eén pistolet en één croissant per persoon maar men kon stockbrood en krentenbrood bij afsnijden.
bediening was vriendelijk.

Datum van verblijf: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Eugeen_wouters
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 augustus 2021

We logeerden in de Duc en namen daar ook het avondmaal.
In het gezellige restaurant genoten we van een heerlijk avondmaal.
Mooie kaart en mooie keuze. Eerlijke prijzen.
We kozen voor risotto en ik nam de kabeljauw. Overheerlijk. Een prachtig stuk spierwitte vis, licht gegratineerd,met daarbij als garnituur verschillende groentjes .
De huiswijn ,chardonnay uit Frankrijk was perfect en betaalbaar.
Tot slot namen we nog een huisgemaakte mousse au chocolat en ik koos de "colonel"met een mooie scheut vodka. Een aanrader. We komen hier terug.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Willy F
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 augustus 2021

Het hotel is goed kamers zijn geen overdadige luxe maar alles wat je nodig hebt is er ook goeie badkamer maar dan kwam de verassing het restaurant wij hadden het menu dat is zeer goed met de kreeften wijnen in het was subliem ook de wijn en je moest niet bedelen voor een glaasje men schonk goed de bediening door een jonge dame was stijlvol wij begrijpen de slechte reviews niet zo goed wat verlang je dan we hebben ook eens in kempinski gelogeerd dat was zeker niet beter natuurlijk meer luxe maar de keuken vonden wij bij julie beter een ding is spijtig er is geen bar voor aperitief 1 tafel maar als die volzet is geen plaats top doe zo verder goed hotel

Datum van verblijf: oktober 2020
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 364leav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 september 2020 via mobiele applicatie

Wij logeerden er 1 nachtje. Kamer was prima, niet super ruim (we boekten een superior kamer) maar alles was aanwezig. Ook mooi gerenoveerde badkamer. Echter voelden wij ons hier niet echt 'welkom'. De ontvangst vond ik eerder kort en koel. Niet onbeleefd maar we zijn hartelijker gewend. Het diner was in orde. Prachtig zicht vanuit het restaurant. Heel lekkere wijnen! Aperitieven vind ik persoonlijk iets overprijst. Ontbijt was inbegrepen in de prijs, zeker een pluspunt!

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank joycelaflere1995
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken