Explorer559242

Prima ontdekking!

Beoordeling van Hotel Fevery
5,0 van 5 bollen21 aug 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Zeker aan te raden.
Goed en rustig gelegen. Alles zeer netjes. Vriendelijk personeel. Ontbijt was voldoende.
Onze kamer was aan de achterkant, lekker fris en zeer stil.
Er is een lift aanwezig.
Leuk: een knop induwen als je warm water wenst. Goed voor het milieu!
Er wordt aan alles gedacht: fles water op de kamer, gratis koffie/thee aan de receptie.
Datum van verblijf: augustus 2022
Paul Asselman, Eigenaar van Hotel Fevery, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 24 aug 2022
Bedankt om ook het eco verhaal te appreciƫren! We doen ons best om zowel comfort, gezelligheid en duurzaamheid te combineren tot een geslaagd verblijf.
ā‚¬Ā 171
    ā‚¬Ā 85
2.2 km van Hotel Fevery
Meer hotels in Brugge bekijken
Beoordeeld op 16 oktober 2021

Prima hotel voor een paar dagen Brugge. Het hotel heeft een rustige ligging, net buiten het centrum. Tegelijk sta je met 10 minuten lopen op de Markt. De kamers zijn niet groot, maar van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is ook prima. De eigenaar Paul is zeer vriendelijk en was erg behulpzaam met tips voor activiteiten en restaurants. Zijn gastvrijheid maakt dat je je gelijk thuis voelt in het hotel. Een verblijf in dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: oktober 2021
Paul Asselman, Eigenaar van Hotel Fevery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2021

Hartelijk bedankt!

Beoordeeld op 16 augustus 2021

top locatie, mooie verzorgde kamers en een geweldige douche bad! aan alles werd gedacht om het als hotelgast zo aangenaam mogelijk te maken! alle nodige info, lekker ontbijt, .. privƩ parking! we komen terug! Bedankt gastheren!

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 26 juli 2021

Heerlijke 5 dagen in dit hotel! Voor ons als familie was het super praktisch twee kamers te hebben, die de badkamer delen. Na een leuke en drukke dag in Brugge of omgeving met veel cultuur kon onze zoon zich terugtrekken en rustig een boekje lezen of zijn eigen TV-programma kijken. De kamers zijn erg netjes.

Paul is een goede gastheer: hij is niet opdringerig, maar als je het hem vraagt, heeft hij prima tips zowel over wat je kan doen in Brugge en omgeving als over waar je lekker kan eten. Het kleine zwarte boekje in de zithoek geeft zijn gasten ook prima restauranttips. Je kan bovendien aan de receptie wandelkaarten lenen of fietsen huren.

Voor je auto kan je (indien je wil) een parkeerplaats boeken: dan staat hij veilig om de hoek op een afgesloten terrein: je kan er met een speciale sleutel zonder problemen op elke moment van de dag aan, toch erg praktisch als je ook de omgeving wil verkennen. Denk eraan: in heel Brugge is er betalend parkeren... de prijs voor de auto in het hotel is echt fair.

Het ontbijt is lekker en afwisselend: fruitsap, chocolademelk, koffie of tee, vers fruit,een eitje, soms zelfs een pannekoek, lekker brood, broodjes en op zondag een croissant, dat vonden we echt top. Ook de service is prima: alles verloopt vlot, ook tijdens de ontbijt-piekuren.

Het hotel is rustig gelegen, binnen wandelafstand tot het stadscentrum. Onze kamer had Airco en (in een stad als Brugge met veel water niet onbelangrijk!) muggeziften in de ramen, zodat we zonder problemen met open vensters konden slapen zonder daarbij lastige muggen als gast te hebben ! De bedden zijn prima.

Bij ons vertrek had onze zoon zijn zonnebril op de kamer vergeten. Paul heeft ons zodra hij dat gezien had, snel op de GSM gebeld, zodat we die zonder problemen nog konden oppikken (voor we hem zelf misten...). Dankjewel daarvoor!

We raden jullie aan om langer in Brugge te blijven als 2 dagen : Brugge heeft meer te bieden als enkel bootje varen op het water! We waren eerst een beetje skeptisch, of 5 dagen niet te lang zijn, maar dat was niet het geval. Zeker een aanrader: een brouwerijbezoek met XL biertasting in brouwerij De Halve Maan (momenteel enkel in het weekend). Dat je dan te voet terug naar het hotel kan, is erg praktisch. Met de museumspas vamn Brugge kom je voordelig in 13 musea en voor liefhebbers van de Vlaamse Primitieven en de middeleeuwen is het heerlijk door de musea te dwalen of het Belfort te beklimmen. Als je Brugge echt wil leren kennen kan je via de dienst toerisme (of online) verschillende rondleidingen voor jouw familie boeken. Dat hebben we gedaan en vonden we toch wel leerrijk en zeker een goede start van onze vakantie. De kust of de Westhoek is erg dichtbij, dus ook daarvoor is het hotel een goede uitvalsbasis. En voor wie van de Vlaamse Primitieven niet genoeg kan krijgen: het Lam Gods in Gent is ook makkelijk bereikbaar šŸ˜Š (best op voorhand een tijdslot boeken). We hebben bovendien de Triennale met een gids (te boeken via de dienst toerisme) bezocht, dat zorgt er toch wel voor dat je de moderne kunstwerken beter begrijpt en in de context kan plaatsen. Aan de receptie kan je een plannetje van de triennale krijgen, zodat je ook op eigen houtje kunst kan bekijken.
Na die drukke dagen was Hotel Fevery altijd fijn thuiskomen! Wij komen graag terug!

Kamertip: Een duplex kamer is zeker voor gezinnen echt top!
Datum van verblijf: juli 2021
Paul Asselman, Eigenaar van Hotel Fevery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2021

Vielen Dank!
Vergessen Sie nicht den Summer Deal von Fremdenverkehrsamt Brugge an zu fragen, wert 50 Euro

Beoordeeld op 13 mei 2021

Aangename en vriendelijke ontvangst, kamer en badkamer mooi en proper, lekker en vers ontbijt. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Afstand tot het station is iets verder, maar er is vlakbij wel een gratis shuttledienst. Een adres om te onthouden als ik nog eens in Brugge ga logeren!

Datum van verblijf: mei 2021

Hartelijk bedankt!

Beoordeeld op 8 augustus 2020 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel als overnachtingsplek voor de fietstoerist: stallen van fietsen in garage, schitterende gezinskamer en prima Corona-proof ontbijt aan tafel, erg vriendelijke en behulpzame bediening.
Een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Paul Asselman, Eigenaar van Hotel Fevery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2020

Dank u wel en hopelijk tot gauw!