US$Ā 235
Hotels.comUS$Ā 220
PricelineUS$Ā 418
travelup.com
Beoordeeld op 4 augustus 2023

Stijlvol hotel met fijne ruime kamers en heerlijke bedden. De staf (allemaal dames viel mij op) is super vriendelijk en behulpzaam. Het hotel zit letterlijk in het hart van de gouden driehoek in Brugge. Op loopafstand van alles (zelfs wanneer je minder goed uit de voeten komt) toch sliep ik zonder ook maar iets te horen van het stadsleven. Absolute aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 2 maart 2023

Ontzettend fijn ontvangen, iets vroeger aangekomen maar dit was geen enkel probleem, parkeer plek was ook beschikbaar. De kamer bleek fantastisch en de sfeer is super romantisch! Als je het hotel uitstapt struikel je zo het centrum in. Het ontbijt is grandioos, uitgebreid en heerlijk! Wat een verwennerij. We mogen de auto nog langer laten staan na uitschecken waardoor er nog een hele dag door beeldig Brugge hebben gestruind. Ik geef dit hotel een dikke tien!

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 16 februari 2023 via mobiele applicatie

Goed en mooi hotel in het centrum van Brugge. Door de klassieke stijl waan je, je even in een ander tijdperk. Je wordt heel vriendelijk met veel enthousiasme ontvangen en het ontbijt is echt een aanrader, zeer uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd.
Wij namen de hond mee en ook hij was zeer welkom. Bij aankomst lag er een heerlijke doos bonbons op bed en koekjes voor de hond en bij vertrek kregen wij een tasje met fruit en water, super attent.
Wij hadden de junior suite op de 1ste verdieping, helaas in het andere gebouw aan de overkant dus geen uitzicht op de gracht. Voor alsnog met een mooie uitkijk op het oude straatje. De suite is ontzettend ruim met veel ramen die open kunnen. Totaal geen last gehad van enig geluidsoverlast van buiten of gehorigheid in het hotel. Het bed was echt fantastisch, we hebben als prinses op de erwt geslapen! Ook de optie van de eigen parkeergarage is een aanwinst.

Er zijn wel een paar aandachtspunten, zo was de badkamer echt aan vernieuwing toe. Schimmel in de jacuzzi gaten en de houten ombouw van het bad was volgezogen met water. Tevens is het bad is vrij hoog om in te stappen als je wilt douchen, voor ouderen lijkt me dit een uitdaging. De bank in de woonkamer oogt doorleefd Incl gat in de zitting. Tapijt reiniging zou geen overbodige luxe zijn. Het is een klein detail, maar de hergebruikte en verkreukte toiletrol stickers ogen armoedig. Zonde want verder is alles dik in orde en van hoge kwaliteit!

Wij hebben een heel prettig verblijf gehad in hotel de orangerie en ik zou dit hotel zeker aanraden.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 10 januari 2023 via mobiele applicatie

Een heel erg bijzonder en mooi Boutique Hotel. Prachtige inrichting en zeer gastvrij. Receptie is vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Er is een private afgesloten parking vlakbij het hotel.
De kamer was schoon, houten vloeren, fijne badkamer met stort douche en hand douche. Mooi behang!
Het licht gaat automatisch aan in de badkamer, dat is op zich prima maar er zit een glazen deur die de badkamer scheid van de slaapkamer en bij het verlaten van de badkamer (s’nachts) blijft het licht nog een poosje branden…. Dat vond ik wat minder, want dat zie je.
Het opmaken van Twin bedden is mogelijk.
Het ontbijt is zeer uitgebreid, alles vers. Wij waren er voor de 2e keer. Echt een aanrader.

Kamertip: Laat je verwennen!
Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 22 december 2022

Ik kan iedereen dit smaakvolle hotel in hartje Brugge aanraden. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid en prachtig ontbijt. Prijzen in verhouding de kwaliteit zijn meer dan in orde.
Wij komen zeker terug

Kamertip: Wij hadden een suite die uitgaf op de kanalen. Ramen konden open (Wat in veel hotels niet het geval is en voor mij eerder een must is)
Datum van verblijf: december 2022