Goed en mooi hotel in het centrum van Brugge. Door de klassieke stijl waan je, je even in een ander tijdperk. Je wordt heel vriendelijk met veel enthousiasme ontvangen en het ontbijt is echt een aanrader, zeer uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd.
Wij namen de hond mee en ook hij was zeer welkom. Bij aankomst lag er een heerlijke doos bonbons op bed en koekjes voor de hond en bij vertrek kregen wij een tasje met fruit en water, super attent.
Wij hadden de junior suite op de 1ste verdieping, helaas in het andere gebouw aan de overkant dus geen uitzicht op de gracht. Voor alsnog met een mooie uitkijk op het oude straatje. De suite is ontzettend ruim met veel ramen die open kunnen. Totaal geen last gehad van enig geluidsoverlast van buiten of gehorigheid in het hotel. Het bed was echt fantastisch, we hebben als prinses op de erwt geslapen! Ook de optie van de eigen parkeergarage is een aanwinst.
Er zijn wel een paar aandachtspunten, zo was de badkamer echt aan vernieuwing toe. Schimmel in de jacuzzi gaten en de houten ombouw van het bad was volgezogen met water. Tevens is het bad is vrij hoog om in te stappen als je wilt douchen, voor ouderen lijkt me dit een uitdaging. De bank in de woonkamer oogt doorleefd Incl gat in de zitting. Tapijt reiniging zou geen overbodige luxe zijn. Het is een klein detail, maar de hergebruikte en verkreukte toiletrol stickers ogen armoedig. Zonde want verder is alles dik in orde en van hoge kwaliteit!
Wij hebben een heel prettig verblijf gehad in hotel de orangerie en ik zou dit hotel zeker aanraden.